Arama sonuçları: *

1. DiabLo

9500 TL'ye hazır toplama PC Önerisi

Merhaba iyi günler benim bütçem 9500 bu fiyata gelebilecek en iyi sistem hangisidir yardımcı olursanız çok sevinirim bu konuyu gören herkesin fikrini belirtmesini istiyorum uzun zaman sonra arkadaşıma sistem toplayacağım sevinsin. :)
  2. DiabLo

DA-Sistem4 alıyorum iyi mi ?

Kardeşim al kaçırma sonra konu açıyorsunuz ne zaman indirime girer diye :D Al kaçırma yani
  3. DiabLo

DA-3 Sistemdeki indirim??

Geldi kanka şu an elimde mis gibi takiliyorum 😂 ilk dakikadan alan benim sanada hayırlı olsun bu arada
  4. DiabLo

DA-3 Sistemdeki indirim??

Ulan yemin ederim ilk defa itopyaya helal olsun diyorum dolar pahalı bu durumdayken bu sistemi kaçırmayın normalde 6 k olması lazım ama alın hemen
  5. DiabLo

DA-3 merak edenlere Battlefield 1 FPS değerleri / Ryzen 5 3500X

Sistemin değerleri mükemmel. ❤😊
  6. DiabLo

DA 3 Sistem Ekran Kartı Slota Girmiyor (Ekran Kartının demiri çok uzun)

Beyler herkes sakin olsun ben durumu hemem anlatıyorum aynı sorunu yaşadığım için kardeşim içini ferah tut şimdi hemen anlatıyorum kasanın arkasında ki demir var ya onu biraz geriye çekmen lazım yoksa ekran kartı girmiyor içine hiç olmadı mi anakartın vidalarını çok az gevşet öne al az sonra tak...
  7. DiabLo

Da3 kasa yamuk ve kırık geldi

İade şansı var ama uğraştıracak o yüzden şansı yok dedim gelde uğraş şimdi vallahi üzüldüm arkadaş adına.
  8. DiabLo

Da3 kasa yamuk ve kırık geldi

Geçmiş olsun şansın yok.
  9. DiabLo

Abdullah Abi Zamanı Gelmedi mi ?

Eee bırakır mıyım nasıl da tanımış beni kardeşim 😂 Iyiki aldım yoksa pişman olacaktım. 1600468931 Bırakırmıyız direk da3 aldım 😂
  10. DiabLo

Abdullah Abi Zamanı Gelmedi mi ?

Dolar olmuş 7.60 çok zor 😓
  11. DiabLo

DA-3'de Aşırı Fazla Sorun Çıkmadı Mı?

Yamultma değil ya demiri biraz öne alacaksın sonra düzeliyor
  12. DiabLo

DA-3'de Aşırı Fazla Sorun Çıkmadı Mı?

Çok şükür ki benim sistem tertemiz geldi 0 sorun 😂 tek sorun ekran kartı için 2 3 cm yer yoktu kasada neyseki biraz yamulttum arkayı 0 sorun sistem efsane ❤😍
  13. DiabLo

Da-3 sistem monitöre görüntü gelmiyor

Tamamdır hallettim 😂
  14. DiabLo

En altta taktım onu ya off
  15. DiabLo

Beyler tam konu açacaktım buraya yazayım nasıl takılıyor bu kablolar ya bir sürü kablo var elimde nasıl alacağım ben bu görüntüyü ya dün halamın oğlu taktı çalıştı bu gün yapamadım ben bir bakarmısınız kablolar doğrumu diye acil yardım.
  16. DiabLo

DA-3 sistemin bugün son iş günü

Ben 5 inde sipariş verdim ayın 14 ünde geldi sağlam geldi sabredin kardeşlerim başka çare yok
  17. DiabLo

Da-3 Elime ulaştı ama ekran kartını takamadım ne yapmalıyım?

Nasıl anlatsam ki şimdi bilemedim valla
  18. DiabLo

Da-3 Elime ulaştı ama ekran kartını takamadım ne yapmalıyım?

Tabi vida falan taktım yoksa montaj gerçekleşmez
Top Bottom