Neler Yeni

DA 3 Sistem Ekran Kartı Slota Girmiyor (Ekran Kartının demiri çok uzun)

10minus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ahmet açar
arkadaşlar da3 elime ulaştı ancak başlıkta belirttiğim gibi ekran kartının demiri çok uzun ve 2-3 mm slota denk gelmiyor kartın dişleri ne yapabilirim?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
arkadaşlar da3 elime ulaştı ancak başlıkta belirttiğim gibi ekran kartının demiri çok uzun ve 2-3 mm slota denk gelmiyor kartın dişleri ne yapabilirim?
özelleştirme yaptınızmı?ekran kartında

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Kasa ne hocam

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
powerboost kasa sistemde olması planlanan ilk kasa

Gamebooster hocam sanırım ilk kasa powerboost değil. Nasıl oturmadığını video çekip atar mısınız ? Bide çok dikkatli olun zarar vermeyin parçalara.

10minus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ahmet açar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamebooster hocam sanırım ilk kasa powerboost değil. Nasıl oturmadığını video çekip atar mısınız ? Bide çok dikkatli olun zarar vermeyin parçalara.
gamebooster o ilk kasa yanlış yazmışım. malesef video çekemiyorum sağ elim kırık olduğu için belki o yüzden takamıyorum zaten

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Hocam birinden yardım alın tek elle çok zor olur.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Beyler herkes sakin olsun ben durumu hemem anlatıyorum aynı sorunu yaşadığım için kardeşim içini ferah tut şimdi hemen anlatıyorum kasanın arkasında ki demir var ya onu biraz geriye çekmen lazım yoksa ekran kartı girmiyor içine hiç olmadı mi anakartın vidalarını çok az gevşet öne al az sonra tak hadi görüşürüz. ❤😁

10minus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ahmet açar
Beyler herkes sakin olsun ben durumu hemem anlatıyorum aynı sorunu yaşadığım için kardeşim içini ferah tut şimdi hemen anlatıyorum kasanın arkasında ki demir var ya onu biraz geriye çekmen lazım yoksa ekran kartı girmiyor içine hiç olmadı mi anakartın vidalarını çok az gevşet öne al az sonra tak hadi görüşürüz. ❤😁
hocam hangi demir foto atabilir misin ? yerleştirirsem şayet cpu kutusundan çıkan hangi vida ile sabitlemeliyim?

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
Bendede aynısı vardı.Ben anakartın aşşa 2 vidasını söküp taktım sonradan vidaları taktım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bendede aynısı vardı.Ben anakartın aşşa 2 vidasını söküp taktım sonradan vidaları taktım.
takamıyordum başta soldaki o küçük şey girmiyordu.Vidalar anakartı sıkıyor ya.Vidaları söktüm anakart gevşedi taktım sonra vidaları taktım

10minus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ahmet açar
Mesaj otomatik birleştirildi:

takamıyordum başta soldaki o küçük şey girmiyordu.Vidalar anakartı sıkıyor ya.Vidaları söktüm anakart gevşedi taktım sonra vidaları taktım
anakart çok solda gibi. demirin dişleri anakartın kenarına sıkışsa da 2-3 milimetre sağda kalıyor ekran kartı prizi ile ekran kartı slotu :(

Top Bottom