özelleştirme yaptınızmı?ekran kartındaarkadaşlar da3 elime ulaştı ancak başlıkta belirttiğim gibi ekran kartının demiri çok uzun ve 2-3 mm slota denk gelmiyor kartın dişleri ne yapabilirim?
hayır 1660s gigabyteözelleştirme yaptınızmı?
powerboost kasa sistemde olması planlanan ilk kasaKasa ne hocam
powerboost kasa sistemde olması planlanan ilk kasa
gamebooster o ilk kasa yanlış yazmışım. malesef video çekemiyorum sağ elim kırık olduğu için belki o yüzden takamıyorum zatenGamebooster hocam sanırım ilk kasa powerboost değil. Nasıl oturmadığını video çekip atar mısınız ? Bide çok dikkatli olun zarar vermeyin parçalara.
hocam hangi demir foto atabilir misin ? yerleştirirsem şayet cpu kutusundan çıkan hangi vida ile sabitlemeliyim?Beyler herkes sakin olsun ben durumu hemem anlatıyorum aynı sorunu yaşadığım için kardeşim içini ferah tut şimdi hemen anlatıyorum kasanın arkasında ki demir var ya onu biraz geriye çekmen lazım yoksa ekran kartı girmiyor içine hiç olmadı mi anakartın vidalarını çok az gevşet öne al az sonra tak hadi görüşürüz. ❤
Bro valla anlatmak ile olmaz ki özele gelhocam hangi demir foto atabilir misin ? yerleştirirsem şayet cpu kutusundan çıkan hangi vida ile sabitlemeliyim?
Bendede aynısı vardı.Ben anakartın aşşa 2 vidasını söküp taktım sonradan vidaları taktım.arkadaşlar da3 elime ulaştı ancak başlıkta belirttiğim gibi ekran kartının demiri çok uzun ve 2-3 mm slota denk gelmiyor kartın dişleri ne yapabilirim?
takamıyordum başta soldaki o küçük şey girmiyordu.Vidalar anakartı sıkıyor ya.Vidaları söktüm anakart gevşedi taktım sonra vidaları taktımBendede aynısı vardı.Ben anakartın aşşa 2 vidasını söküp taktım sonradan vidaları taktım.
anakart çok solda gibi. demirin dişleri anakartın kenarına sıkışsa da 2-3 milimetre sağda kalıyor ekran kartı prizi ile ekran kartı slotuBendede aynısı vardı.Ben anakartın aşşa 2 vidasını söküp taktım sonradan vidaları taktım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
takamıyordum başta soldaki o küçük şey girmiyordu.Vidalar anakartı sıkıyor ya.Vidaları söktüm anakart gevşedi taktım sonra vidaları taktım