Benim düşüncem firmalar direkt sistemi hazır şekilde youtuberlara sunuyor onlarda tamam bizim ismimizle reklam yapabilirsiniz diyorlar. 1 2 Aydır sistemlere bakıyorum genelde hepsi böyle. Bu firmalar direkt YouTube üzerinden değil de kendi adlarına çıkarsa bu ürünleri stokçular görmeden ihtiyacı...
Hocam sorun f/p sisteme erişebilirlik, yeni bir sistem çıkıyor her anlamda f/p olabilir ama biraz incelemek istersen stok bitiyor. Herifler hayatını haksız kazançtan elde ettikleri için pusuya yatıp bu f/p sistemlere çöküyorlar
Hocam diğer sistem Kasım’a kadar çıkar mı? Ona göre bizde etraftan yavaş yavaş parça toplamaya çalışalım. Eğer Kasım’a kadar olabilecekse iyi bir bütçe toplayıp o sistemi bekleyelim.
Hocam hava sirkülasyonu kötü ama biten stok için bu kasayı alternatif göstermeleri ne kadar doğru, kasayı değiştirmek zorunda kalınıyor o da extra masraf. Ve stoklar oluştururken az olan bir şey neden sisteme ekleniyor. Almayı düşünüyordum böyle olan şeyler alma isteğini düşürüyor.Bütçemi...
200 arttı kasa değiştirdiler, alacaklara hayırlı olsun, yani 550 w yeterliydi neden böyle bir şeye ihtiyaç duydular ki anlamadım. Hadi öyle oldu istemeyen için eskisini de bırak diyecem o da yok
O zaman vg249q daha iyi gibi ama sen bilirsin, çoğu özellikleri aynı bakıyorum zaten sistem adına da baksan çok benzerler ama dediğim gibi ben vg249q alacam gibi, yeni bir konu aç beraber pkuyalım bende kulaktan duyma bilgilerle hareket ediyorum
Kanka valla 15 haziranda maaşlar yatacak alımlar artar gibi bende maddi olarak toparlanmaya çalışıyorum ama Abdullah kardeşimiz olabildiğince stokları yüksek tutuyoruz dedi. Farklı bir düşüncem aşırı sipariş alırsa itopya yetiştirme sıkıntısı yüzünden biraz askıya alabilir siparişleri
Kanka ips düz ekran ve görüntü kaybı olduça düşük, curved panel kavisli panel sağ sol ıçta görüntü kayıpları olabilir. İstersen sen de bak ama hikayeli oyunlar oynayacaksan curved panle daha iyi gibi, rakabetçi oyunlarda za ips panel
Şimdi başlık açtım 1. si curved panel, 2 si İps panel kanka ve tercihini ips panelden kullan dediler. Yani dostum vg249q beğeniliyor ve önerilerde vardı ips panel. Vg24vq da curved panel forumda fazla önerildiğini görmedim.
Kanka bence bunu araştırmamış baktım biri vg249q diğeri vg24vq fiyat farkı da az. DA nuj incelediği sanırsam 2. si ama vg249q daha olumu yorumlar alıyor
O da var bir de, ben olumlu yorum görmedim açıkçası. Geç göndermeler mi dersin, telefon sıraları mı dersin her konuda şikayet var. Ama deneyimleyen birine sormak lazım . Ama açıkçası çok iyi sistem olmadıkça şu an itopyadan almam