Neler Yeni

DA Sistem stoğu ne kadar daha dayanır?

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Arkadaşlar iyi forumlar yeni sistemi anakart ve soğutucu yükseltmesi ile alacağım. En geç yarın 12'ye kadar alacağım daha ne kadar stok var ne kadar dayanır bilen var mı bu sistemi kaçırmak istemiyorum fakat ben Cumartesi çıkacak diye bildiğim için paramı ona göre hazırlamıştım. Cuma çıkınca şok oldum bir nevi.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Yarına kadar bitebilir.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Dayanamayabilir zaten bir kere bitti yenilendi.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biliyorum fakat dediğim gibi herkes Cumartesi diyordu ona göre paramı ayarlamıştım şuan borç alıp alacağım bu sistemi yoksa peşin param hazırdı. Neyse yarın ola hayrola belki bu akşam bile alabilirim.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bu konuda net bir şey demek zor.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Yarına kadar bitebilir.
Bana da öyle geliyor ama bir o kadar da öyle gelmiyor sonuçta biz de esnafız bunlar basit taktiklerde olabilir bitti gibi gösterip acele ettirmek falan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konuda net bir şey demek zor.
Umarım yarına kadar bitmez herkes cumartesi diyince öyle ayarlamış bulundum neyse sağlık olsun artık ne diyeyim.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Ya gerçekten biterse çok üzülürüm sonuçta esnafız kazancımız her gün değişiyor normalde 7000 bütçem vardı mal aldım falan derken 5400 oldu bütçe az borç alıp alacağım. Dayanır umarım akşama dayansa yeter 8-9 gibi alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarına kadar bitebilir.
Akşama dayansa yeter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Egemen Özdemir
Arkadaşlar iyi forumlar yeni sistemi anakart ve soğutucu yükseltmesi ile alacağım. En geç yarın 12'ye kadar alacağım daha ne kadar stok var ne kadar dayanır bilen var mı bu sistemi kaçırmak istemiyorum fakat ben Cumartesi çıkacak diye bildiğim için paramı ona göre hazırlamıştım. Cuma çıkınca şok oldum bir nevi.
Dostum pazar gününe kalmayabilir bile, zaten stoklar sıkıntılı bir zamanda en kötü bir kaç parçası değiştirilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Kanka valla 15 haziranda maaşlar yatacak alımlar artar gibi bende maddi olarak toparlanmaya çalışıyorum ama Abdullah kardeşimiz olabildiğince stokları yüksek tutuyoruz dedi. Farklı bir düşüncem aşırı sipariş alırsa itopya yetiştirme sıkıntısı yüzünden biraz askıya alabilir siparişleri

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Haftasonunu çıkartırmı bilmiyorum şuan Corona olmasına rağmen itopya mağazasında bile büyük müşteri yoğunluğu mevcut

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Haftasonunu çıkartırmı bilmiyorum şuan Corona olmasına rağmen itopya mağazasında bile büyük müşteri yoğunluğu mevcut
Çıkartmadı zaten kasanın ebesi bellendi V200 gibi saçma bir kasa koymuşlar üstüne yükseltem seçeneği olarak güzel bir aksa J24 var aralarında 400 lira gibi bir fiyat var F/P çizgisini çok bozuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,031
Üyeler
164,945
Son üye
noprivel
Top Bottom