Arama sonuçları: *

1. DracheN

Vatandan 8999 TL ye aldığım PC de biosu güncelleştirmek gerekiyormu

Vatan'da yer alan anakartın BIOS'u budur hocam, TP'de Recep Baltaş'ta paylaştı zaten adı görünüyor tam olarak.
  2. DracheN

Güncel H610M Bomber anakart BIOS : https://mx.msi.com/Motherboard/H610M-BOMBER-DDR4/support
  3. DracheN

Güncellemesem mi acaba ben de güncelleyecektim.
  4. DracheN

Vatan Sistem Kargoya Verildi

Hocam yakın zamanda paylaşacağım.
  5. DracheN

Hocam ayrıca kargo şimdi ulaştı monte gelmiş, sanalda böyle küfür edip atıp tutanlara ayar oluyorum. Ortada küfür edilecek bir durum da yok. Çoluk çocukla muhattap oluyoruz maalesef. :)
  6. DracheN

DA'yı seviyorum da bu tarz adamlara bir de kolay kolay ceza da verilmiyor. Bak adam kahvede gibi konuşuyor bir de yanlış bilgi veriyor. Ekran kartı monte geldi diyorum hala 'zeki' arkadaş demonte diyor ve küfür ederek cevap veriyor. Mesela gerçek hayatta karşıma geçip ortada bir şey yokken küfür...
  7. DracheN

Kahvede misin birader? Mağaradan mı çıktın? Monte geldi sistem o sistemle bu sistem bir değil?
  8. DracheN

Terbiyeli ol, insan gibi soru sordum alanlara. Seni ilgilendiren bir durum yok ve ilgilendiren bir durum olmadığı gibi yanlış da bilgilendirme yaptın monte geldi.
  9. DracheN

Sağ olun hocam. Montaj konularında cahil olduğum için içim rahat etmişti bu mesajınızla tamamen rahatladım.
  10. DracheN

İçim rahatladı arkadaşlar, teşekkürler.
  11. DracheN

Arkadaşlar 2 adet SMS geldi. Sistemi monte istedim. Ekran kartı demonte gelme ihtimali var mı yoksa ürünlerin boş kutuları mı geliyordur 2. kargoda?
  12. DracheN

Nasıl yaptınız hocam? 1664981426 Bios güncellemesi şart mı hocam?
  13. DracheN

Vatan sistemi gelmeyen var mı? Rtx2060

Aynen hocam, hevesle aldık umarım sorun yaşamayız.
  14. DracheN

Vatan sistemi gelmeyen var mı? Rtx2060

Aynı durumdayız hocam. Onaylandı kısmında hala. Müşteri hizmetleri 1 hafta sürebilir diyor.
  15. DracheN

Vatan PC Geldi Alırım H.o

Aynı durum var bende de ya. İlerlemiyor.
Top Bottom