Ram kaç mhz olarak çalışıyor şu an?Vatandan 8999 TL ye aldığım PC de biosu güncelleştirmek gerekiyormu.Ram ın MHz ayarlarını değiştiremiyorum
Manuel mi degiştirmeye çalışıyorsun xmpyle mi?Vatandan 8999 TL ye aldığım PC de biosu güncelleştirmek gerekiyormu.Ram ın MHz ayarlarını değiştiremiyorum
Evet biostanManuel mi degiştirmeye çalışıyorsun xmpyle mi?
Biostan onu anladım da biostan manuel mi değiştirmeyi deniyosun yoksa xmp açarak mi deniyosun? İkisi de biostanEvet biostan
Xmp profile seçemiyorum öyle yapmaya çalışıyorumBiostan onu anladım da biostan manuel mi değiştirmeyi deniyosun yoksa xmp açarak mi deniyosun? İkisi de biostan
Bu sorunun cevabı banada lazım hocamVatandan 8999 TL ye aldığım PC de biosu güncelleştirmek gerekiyormu.Ram ın MHz ayarlarını değiştiremiyorum
Aslında xmp yi enabled edip kaydediyorum ama sistem başlamıyor tekrar biosa girip disabled yapmam gerekiyor acaba sürümmü güncel değil diye bu başlığı açtımBu sorunun cevabı banada lazım hocam
Hocam biosa girin ez modda xmp1 seçili değilse seçin F10 a basın çıkın sonra görev yöneticisinden kontrol edinXmp profile seçemiyorum öyle yapmaya çalışıyorum
Seçili ama gene 2133 MHz gözüküyorHocam biosa girin ez modda xmp1 seçili değilse seçin F10 a basın çıkın sonra görev yöneticisinden kontrol edin