Arama sonuçları: *

1. Faveouls

İtopya sistem ne zaman

İşlemcisini değiştirsek ne olur diyerek bir bakayım dedim, AMD Ryzen 5 PRO 4650G'den Ryzen 5 5600'e çektim 2230TL fark eklediler. Sıfır alsan Ryzen 5 PRO 4650G ile Ryzen 5 5600 arasında 900TL fark var. 1330TL fazladan alıyorlar, komikmiş.
  2. Faveouls

YENİ SİSTEM GELİYOR!!!

2 gün sonra, yani pazartesi akşam saatlerinde yeni sistem geliyor. Edit: 2 saatmiş :) alanlara hayırlı olsun.
  3. Faveouls

PC HOCASI-GG30 GAMİNG GEN SİTESİ

14.000TL'ye Ryzen 5 3600 ve Asus B450M-K II anakart'a para vermek istiyorsan senin tutan yok. Sadece ekran kartına para veriyorsun o sistemde.
  4. Faveouls

PC HOCASI-GG30 GAMİNG GEN SİTESİ

Kessinlikle alınmaz. TR'nin en kötü hazır bilgisayarlarından ve fiyatıda çok saçma. Bu fiyata İnce Hesap cuma indirimlerinde daha güzel sistemler çıkıyor, onları takip edebilirsiniz.
  5. Faveouls

KASIM 2020 DE DA4 ALIP HALA KULLANAMAMAK... TEŞEKKÜRLER İTOPYA

Caps kapatınca neden iyi olsun. Benim için büyük harf ile yazılması daha iyi hepsinin. Yazdığında yanlışlık yoksa yorum yapma.
  6. Faveouls

KASIM 2020 DE DA4 ALIP HALA KULLANAMAMAK... TEŞEKKÜRLER İTOPYA

Başlık yazılırken her harfi ve her kelimenin baş harfi büyük olabilir. İmla kurallarını araştır dostum. Arkadaşın konu başlığında yanlışlık yok.
  7. Faveouls

pc hocası gg2 sistem 4.300 tl ye alınır mı ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/14041/pc-hocasi-gg2-amd-ryzen-5-1600-af-gigabyte-gtx-1650-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/
  8. Faveouls

Bafır Adam adlı şahısın ps5 rakibi! Toplama bilgisayarı

@hocam o iş öyle değil kanka sen neden sürekli negatiflik peşindesin.Her konuya muhalifsin arkadaşım.Geçen gün ben boş insan değilim emin ol felan demiştin benim konuma.Ozan Tufan,Cem Bölükbaşı vs. cs:go oynuyordu onu duyurmuştum forum arkadaşlarına izlemek isteyen olur diye oradada reklam...
  9. Faveouls

[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM

ağam bizle dalga geçir
  10. Faveouls

Elraen Yeni PC Ler !

Yorumumda "gibi" var orada kanka bak.Dikkatli okusanıza yahu.
  11. Faveouls

Elraen Yeni PC Ler !

Hahaa RX 570 5000TL sistem yapmışlar.Yahu yayıncı sistemlerini salın artık ya.Gerçekten donanımla uğraşan Abdullah gibi insanların sistemlerine bakmanızı tavsiye ederim.
  12. Faveouls

Warcry kasa nasıl ?

Hava akışı yok mu?İnceleyin siz tekrar o kasayı.Sanırım gözlerinizde bir problem var.
Top Bottom