pek anlamadığım için soruyorum valorant lol gibi çok fazla sistem gerektirmeyen oyunlarda sıkıntısız oynatır mı ?düz 1650 tavsiye etmiyorum ama bütçeniz bu kadarsa mecbur :/
Link?
Kanka bende DDR 2 sistem var 10 senelik pc sadece ekran kartım 2 senelik oynatıyor sen haydi haydisine oynarsın bu sistemlepek anlamadığım için soruyorum valorant lol gibi çok fazla sistem gerektirmeyen oyunlarda sıkıntısız oynatır mı ?
çok bekleyebilecek sürem yok malum online eğitim açılacak 1 martta o yüzden en fazla 1 ayım var 1 ay içinde çıkacak gibiyse bekliyebilirim (ekransız max bütçem 4000-4200)Biraz bekleyebilirsen Abdullah Abi'nin yeni sistem geliyor. Ben 5k'ya taş gibi monitör dahil MD2 sistemi Abdullah Abi sayesinde aldım beklemeni öneririm.
Tam tarih söyleyemem ama hikaye paylaştı sistem için. Tahminim birkaç hafta içinde yayınlanacağı ama attığınız sistem de söylediğiniz oyunları rahat çalıştırır ama sabah bir daha konu açmanızı ve bütçenizi söyleyip sistem önerisi istemenizi tavsiye ederim iyi gecelerçok bekleyebilecek sürem yok malum online eğitim açılacak 1 martta o yüzden en fazla 1 ayım var 1 ay içinde çıkacak gibiyse bekliyebilirim (ekransız max bütçem 4000-4200)