Arama sonuçları: *

1. F

PC HOCASI GG12 alınır mı?

Benim gibi Nvidia sevdalısı değilseniz bu gpu varken 4070 alınmaz. Ben bu şekilde özelleştirirdim kasa ve psu olarak ben de Coursair var memnunum bütçesi olan kasa ve psu'yu yükseltebilir.
  2. F

VATAN PC HOCASI 4 SİSTEM KASIMA ÖZEL

Sen söyleyince merak edip baktım bu yılın başında üretimi durmuş :D
  3. F

Bu özelleştirmelerle pc hocası gg-12 aldım. H.O? G.O?

Hayırlı olsun kral gayet iyi bir sistem. Ben de espor olanını aldım.
  4. F

PC HOCASI GG12 alınır mı?

Çok bildiğimden değil ama FSP ürünleri tavsiye ediliyor ben hazır sistem baktığım zamanda FSP kasa ve psu'yu önermişlerdi.
  5. F

Hem Oyun Hem Edit İçin Hangi Sistemi Seçmeliyim?

Evet performans olarak fark yok denecek kadaraz. Amd ve nvidia arasındaki farka youtube'dan bakim bence. Alttaki sistemde alınabilir.
  6. F

Hem Oyun Hem Edit İçin Hangi Sistemi Seçmeliyim?

Amd ekran kartlarını fazla bilmiyorum ama 7800xt, 4070'den önde diye biliyorum. Ram 32 gb yapıp alınabilir ayrıca 7600 işlemci de dahili gpu var.
  7. F

PC hocası gg11 sistem arızası

Gaming gen üzerinden başka bir sistem aldım teslim etmeden önce test ediyorlar, ekran kartını veya soğutucuyu doğru bağladığınıza emin misiniz? Bu arada geçmiş olsun heves kırıcı bir durum umarım sorun yoktur.
  8. F

ÇOK ACİL YARDIM GAMİNG.GEN.TR SİPARİŞ İPTALİ

Edebiliyorsun, kargoya vermeleri iki günü buluyor yarın ara iptal et.
  9. F

Pc hocası PCH GG11 alınır mı

Parça kalitesi muazzam, ben de rtx 4070tis espor var pc hocasının sistemler cidden çok kaliteli ama 4070 super olsa iyiymiş. Bütçeniz yetiyorsa bu fiyatlara kaçırmayın çoğu 4070s'li sistemde parça kalitesi bu kadar iyi değil, kasa ve psu'yu yükseltince 50k'ları buluyor bu sistem mis gibi.
  10. F

VATAN DA OLAN BUGÜN KI KAMPANYA YENIDEN OLUR MU ?

Vatan'da tekrar olur mu bilmem ama black friday'a kadar indirim olacak ve yeni sistem çıkar diye düşünüyorum.
  11. F

VOK SİSTEM BUGÜN ÇIKIYOR!!

Kalan arkadaşlara başarılar diliyorum bence çoğu kişi bugün istedikleri sistemleri alabildi iyi bir gün oldu.
  12. F

Kral nasıl sistem çıkardıysa diğerleri yanına bile yaklaşamıyor, gerçi bizim bütçe biraz fazlaydı çıkan sistemlerin çoğu o yüzden tatmin etmedi.
  13. F

büyüksün pc hocası valla
  14. F

Gaming gen'e alalım seni, vok'ta tırt çıktı :D
  15. F

PC hocası sistem hala alınır mı?

Hala alinir ama yarın fiyatı iner mi acaba? Ben de onu bekliyorum
  16. F

Çözüldü✓ PC Hocası Espor-4070TiS Sistemi alınır mı?

İnşallah öyle olur 1731240530 @lil kenzo bu arada soğutucu fanı kendin mi taktın ?
  17. F

Akşam derken yarın akşam. He bu sistemi indirime sokarlar mı o ayrı konu en azından Vatan'ın sistem 00.00'da çıksa keşke
  18. F

11.11 indirimi gece 00.00'dan sonra mı başlar yoksa akşam filan mı? 00.00'dan sonra hala aynı fiyatsa alsak mı acaba (Tabi indirime girerse, bu arada mail attığımda Kasım ayında indirim olacak demişlerdi bana)
  19. F

Hocam sen anlattıkça gözüm korkmaya başladı rgb filan hiç anlamam nasıl kapatılıyor nasıl açılıyor :D Artık gelince sora sora öğreneceğim.
  20. F

RAM kısmının çözümü kolaydır umarım onun dışında sanırım biraz tecrübesizlik sorunları var :D Alınca benimde başıma geleceği için yazman iyi oldu inşallah yarın sipariş etmiş olacağım.
Top Bottom