hocam ventonun kasasını seçmek mantıklı mi sizce? Fsp marka psu var içinde iyi midirCorsair 3000d almayı düşündüm ama sonra vazgeçtim. Fiyat fazla olmasın diye
hocam ventonun kasasını seçmek mantıklı mi sizce? Fsp marka psu var içinde iyi midirCorsair 3000d almayı düşündüm ama sonra vazgeçtim. Fiyat fazla olmasın diye
Çok bildiğimden değil ama FSP ürünleri tavsiye ediliyor ben hazır sistem baktığım zamanda FSP kasa ve psu'yu önermişlerdi.hocam ventonun kasasını seçmek mantıklı mi sizce? Fsp marka psu var içinde iyi midir
Bundan 4 ay önce falan bu sistemin nerdeyse aynısını düzdüm 40 bin tl tuttu. ekran kartım 7700xt ve işlemcim r5 7500f idi. Ram 36 gb olarak topladım kendim. Bu fiyatlar inanilmaz düşük. Keske o zamanki param şimdi olsaydı cebime daha para kalırdı. Monitörümü daha iyi alırdim en azindan. Dusunmeden al bencr dostum gene de sen bilirsin iyice araştır bol şans.Rami 2x16 yaparak almak mantıklı mı sizce?
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600 işlemci, ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı mevcuttur.www.gaming.gen.tr
Bugün satın aldım. Sadece kafam psu ya takıldı.Bundan 4 ay önce falan bu sistemin nerdeyse aynısını düzdüm 40 bin tl tuttu. ekran kartım 7700xt ve işlemcim r5 7500f idi. Ram 36 gb olarak topladım kendim. Bu fiyatlar inanilmaz düşük. Keske o zamanki param şimdi olsaydı cebime daha para kalırdı. Monitörümü daha iyi alırdim en azindan. Dusunmeden al bencr dostum gene de sen bilirsin iyice araştır bol şans.
Çok iyi fiyat kesinlikle alınır.Bir iki özelleştirme vardı Hocam videoda söylüyordu.İmkan dahilinde onları yapıp alabilirsiniz.Rami 2x16 yaparak almak mantıklı mı sizce?
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600 işlemci, ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı mevcuttur.www.gaming.gen.tr
Taner Hocam güvenilir dediyse sorun olacağını sanmıyorum.Bugün satın aldım. Sadece kafam psu ya takıldı.
Aynen öyle aldım hocam. Sadece sıvı soğutma eklemedim.Çok iyi fiyat kesinlikle alınır.Bir iki özelleştirme vardı Hocam videoda söylüyordu.İmkan dahilinde onları yapıp alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Taner Hocam güvenilir dediyse sorun olacağını sanmıyorum.
Süper sistem süper fiyat hayırlı olsun hocamAynen öyle aldım hocam. Sadece sıvı soğutma eklemedim.
Sistemden memnun musun hocamAynen öyle aldım hocam. Sadece sıvı soğutma eklemedim.
Benim gibi Nvidia sevdalısı değilseniz bu gpu varken 4070 alınmaz. Ben bu şekilde özelleştirirdim kasa ve psu olarak ben de Coursair var memnunum bütçesi olan kasa ve psu'yu yükseltebilir.Benim anladığım bu paralara bundan iyisi yok. Arada 37 bin civarı 4070 sistemler geliyor ama onları özelleştirmeden almak mümkün değil 43 falan vermeniz lazım adam etmek için. Tek sorum şu bu sisteme özelleştirme yapmaya gerek varmıdır.