hocam ventonun kasasını seçmek mantıklı mi sizce? Fsp marka psu var içinde iyi midirCorsair 3000d almayı düşündüm ama sonra vazgeçtim. Fiyat fazla olmasın diye
hocam ventonun kasasını seçmek mantıklı mi sizce? Fsp marka psu var içinde iyi midirCorsair 3000d almayı düşündüm ama sonra vazgeçtim. Fiyat fazla olmasın diye
Çok bildiğimden değil ama FSP ürünleri tavsiye ediliyor ben hazır sistem baktığım zamanda FSP kasa ve psu'yu önermişlerdi.hocam ventonun kasasını seçmek mantıklı mi sizce? Fsp marka psu var içinde iyi midir
Bundan 4 ay önce falan bu sistemin nerdeyse aynısını düzdüm 40 bin tl tuttu. ekran kartım 7700xt ve işlemcim r5 7500f idi. Ram 36 gb olarak topladım kendim. Bu fiyatlar inanilmaz düşük. Keske o zamanki param şimdi olsaydı cebime daha para kalırdı. Monitörümü daha iyi alırdim en azindan. Dusunmeden al bencr dostum gene de sen bilirsin iyice araştır bol şans.Rami 2x16 yaparak almak mantıklı mı sizce?
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7600 ASUS RX 7800 XT ekran kartı, Asus PRIME B650M-R Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 1TB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
Bugün satın aldım. Sadece kafam psu ya takıldı.Bundan 4 ay önce falan bu sistemin nerdeyse aynısını düzdüm 40 bin tl tuttu. ekran kartım 7700xt ve işlemcim r5 7500f idi. Ram 36 gb olarak topladım kendim. Bu fiyatlar inanilmaz düşük. Keske o zamanki param şimdi olsaydı cebime daha para kalırdı. Monitörümü daha iyi alırdim en azindan. Dusunmeden al bencr dostum gene de sen bilirsin iyice araştır bol şans.