Arama sonuçları: *

1. FronX

BEYLER BU BİLGİSAYAR CİDDEN ALINIR MI?

Alınır tabi ki de ama garip olan rog strix 3070ti zaten 20k'nın üstünde
  2. FronX

Frekans TV FT3 sistem satın aldım Rx 6700 XT nin oyun hediyesi var mı?

genelde ekran kartının yan tarafında yazardı bunda yok sanırım
  3. FronX

DA C2 Sistem Aldım. Hangi Power?

Ya thermaltake ya da fsp kullan diğerini boşver ama 500 watt biraz problem olabilir minimum 550 watt diyenler vardı çünkü
  4. FronX

Çözüldü✓ Mert Bayantemur sistem aldım 12500 yükseltmesi mantıklı olmuşmu

valla bence hata etmişsiniz hem gamebooster markalı ekran kartı ve monitör alınmaz ekran kartını bilmemde monitör hiç alınmaz ve de o 12500tl verip 1660s li sistem alıyorsunuz monitör bozulma garantili bir de biraz mantıksız bir yükseltme olmuş
  5. FronX

Mert Bayantemur Sistem Monitör

gameboosterın monitörleri sıkıntılı oluyor genelde forumda baya şikayet eden arkadaşı görmüştüm
  6. FronX

Da-c1 sistemi satan varmı?

bilmiyorum valla abdullah abi dün hepsinin kaydını aldı forumdan banlıyacağını söyledi hepsini
  7. FronX

Da-c1 sistemi satan varmı?

Abdullah abi dün storysinde eğer 12k ya düşürmezlerse şikayet ediceğini söylemişti al-satçılara sürekli kontrol edersen 12k ya bulabilirsin yarin bugun öbür gün illa düşürenler olucaktır 1675856541 Abdullah abi dün şikayet ediceğini söylemişti 12kya indirmezlerse
  8. FronX

Sahibinden DA sistemi Alınır mı?

rx 6700 ve rx 6700 xt arasında fark var hocam 1675715762 pardon hocam benim hatam niyeyse sistemi r5 5600+ rx 6700xt olarak hatırlıyordum rx 6700 müş
  9. FronX

Sahibinden DA sistemi Alınır mı?

ekran kartından da kısılmış
  10. FronX

Modart m9 12400f stok soğutucu yeterli mi?

hocam forumda i3 12100f için önereni görmüştüm onun için bende bunu önerdim olur diye bunlarda lga 1700 desteği yok mu? yoksa özür dilerim yanlış attıysam ben var sanıyordum
  11. FronX

en uygun bu olur bu fiyata ben baya araştırma yapmıştım bununla ilgili her sonuç buna çıkıyor
  12. FronX

biraz ısınabilir 70 75 dereceye kadar rahat çıkar diye düşünüyorum işlemciyi zorlayan oyunlarda bir kule tipi soğutucu yeterli olur https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-performax-perfan-120-h-fiyati,1306451578.html
Top Bottom