Arama sonuçları: *

1. Hard Kapitalizim

Donanım arşivi sistemine denk ucuz sistem bulabilirmisiniz

https://www.incehesap.com/eternal-oyuncu-bilgisayari-fiyati-62756/?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=donanimarsivi&utm_term=12.05.2023-eternal Arkadaşlar sistem bu bu sisteme denk sistemlerinizi bekliyorum
  2. Hard Kapitalizim

Donanım arşivinin yeni çıkardığı sistem ucuz mu pahalı mı

Arkadaşlar merhabalar ben de o 100 stokluk sistemi alanlardan biriyim ama donanım arşivinin o videodaki yorumlarını okuyunca üzüldüm . Sürekli daha ucuzu olabilirdi yazıları gördüm veya ben daha iyisini toplarım gibi söylemler vardı bunlar salıyorlar mı yoksa doğru mu kazıklanmış gibi hisetim ☹️
  3. Hard Kapitalizim

Çözüldü✓ Abdullah abi yeni sistem ne zaman çıkar acaba ?

Peki teşekürler iyi akşamlar dilerim vakit ayırdığınız için 💯👾
  4. Hard Kapitalizim

Nerden buluyorsunuz bu kadar hızlı 😀🙂 iyiki bu foruma 24 dakika önce kayıt olmuşum sistem önerileri technopata göre gayet güzel
  5. Hard Kapitalizim

Önerinizi dikkate alacağım ilk sistemim olucak o yüzden özen gösteriyorum ve böyle güzel insanlara ve bilgili insanlara soruyorum yardımlarınız için teşekkür ederim sistem önerileriniz var ise eğer halen bakabilirim onlara
  6. Hard Kapitalizim

Geçen sefer 90 TL ye rdr almıştım rdr oynatacak bilgisayar lazım o yüzden sabırsızlık ile bilgisayar bakıyorum ve de indirim kovalıyorum yani sisteme o yüzden özen gösteriyorum yani şarjörde bir el atışa izin var teşekürler arkadaşlar
  7. Hard Kapitalizim

Biliyorum deprem oldu bu zamanda bu konu açılır mı diceksiniz haklısınız ama babam almama izin verdi bilgisayarı heyecanlı yım kusura bakmayın biliyorsunuz ki stoklar fırsatçılar yüzünden bitti ne yazık ki normal sitelerden almak için baktığım zaman da benim bütçeme yetmiyor ve o sırada...
Top Bottom