Neler Yeni

Çözüldü✓ Abdullah abi yeni sistem ne zaman çıkar acaba ?

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Biliyorum deprem oldu bu zamanda bu konu açılır mı diceksiniz haklısınız ama babam almama izin verdi bilgisayarı heyecanlı yım kusura bakmayın biliyorsunuz ki stoklar fırsatçılar yüzünden bitti ne yazık ki normal sitelerden almak için baktığım zaman da benim bütçeme yetmiyor ve o sırada Abdullah abi imdadımıza yetişiyor ama Abdullah abi gibi iyi fiyata bilgisayar toplayan yok o yüzden Abdullah abi yeni bilgisayar ne zaman gelir acaba ?

whisper snow

80+ Silver
Yakın zamanda değil onu söyleyim sana.

Grande Terim

80+ Silver
Biliyorum deprem oldu bu zamanda bu konu açılır mı diceksiniz haklısınız ama babam almama izin verdi bilgisayarı heyecanlı yım kusura bakmayın biliyorsunuz ki stoklar fırsatçılar yüzünden bitti ne yazık ki normal sitelerden almak için baktığım zaman da benim bütçeme yetmiyor ve o sırada Abdullah abi imdadımıza yetişiyor ama Abdullah abi gibi iyi fiyata bilgisayar toplayan yok o yüzden Abdullah abi yeni bilgisayar ne zaman gelir acaba ?
Hocam daha yeni çıkardı sistem bence yakın zamanda sistem çıkarmaz

zyixexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Furkan
hocam bütçeniz nedir bütçenize uygun sistem varsa önerelim

ogznny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Oğuzhan Yıldırım
Yakında olacağını sanmıyorum. Geçen haftaki sistemde mağdur olanlara özel bir sistem hazırlamayı düşündüğünü söylemişti bende onu merak ediyorum açıkcası öyle bişey olacak mı ona göre hareket edeceğim. Tabii şuan depremden psikolojimiz alt üst olmuş durumda sistemin vs yeri değil orası ayrı.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ahmet Hakan
Dostum bu deprem yaşadığın şehirde olsa belki enkaz altında belki aç susuz olacaktın. İnsanların yeni sistemden daha önemli dertleri var. Konu açman yanlış. İnsanların acıları daha taze. Ben deprem bölgesinde değilim ama indirim konuları umrumda değil. Satın almak yerine bağış yapmanın zamanı şuan...

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen sefer 90 TL ye rdr almıştım rdr oynatacak bilgisayar lazım o yüzden sabırsızlık ile bilgisayar bakıyorum ve de indirim kovalıyorum yani sisteme o yüzden özen gösteriyorum yani şarjörde bir el atışa izin var teşekürler arkadaşlar

zyixexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Furkan
Dostum bu deprem yaşadığın şehirde olsa belki enkaz altında belki aç susuz olacaktın. İnsanların yeni sistemden daha önemli dertleri var. Konu açman yanlış.
niye yanlış olsun hocam burası donanım forumu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen sefer 90 TL ye rdr almıştım rdr oynatacak bilgisayar lazım o yüzden sabırsızlık ile bilgisayar bakıyorum ve de indirim kovalıyorum yani sisteme o yüzden özen gösteriyorum yani şarjörde bir el atışa izin var teşekürler arkadaşlar
attığım sisteme bakabilirsiniz hocam

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
niye yanlış olsun hocam burası donanım forumu
Mesaj otomatik birleştirildi: