Çözüldü✓ Abdullah abi yeni sistem ne zaman çıkar acaba ?

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Biliyorum deprem oldu bu zamanda bu konu açılır mı diceksiniz haklısınız ama babam almama izin verdi bilgisayarı heyecanlı yım kusura bakmayın biliyorsunuz ki stoklar fırsatçılar yüzünden bitti ne yazık ki normal sitelerden almak için baktığım zaman da benim bütçeme yetmiyor ve o sırada Abdullah abi imdadımıza yetişiyor ama Abdullah abi gibi iyi fiyata bilgisayar toplayan yok o yüzden Abdullah abi yeni bilgisayar ne zaman gelir acaba ?

Yakın zamanda değil onu söyleyim sana.

Biliyorum deprem oldu bu zamanda bu konu açılır mı diceksiniz haklısınız ama babam almama izin verdi bilgisayarı heyecanlı yım kusura bakmayın biliyorsunuz ki stoklar fırsatçılar yüzünden bitti ne yazık ki normal sitelerden almak için baktığım zaman da benim bütçeme yetmiyor ve o sırada Abdullah abi imdadımıza yetişiyor ama Abdullah abi gibi iyi fiyata bilgisayar toplayan yok o yüzden Abdullah abi yeni bilgisayar ne zaman gelir acaba ?
Hocam daha yeni çıkardı sistem bence yakın zamanda sistem çıkarmaz

hocam bütçeniz nedir bütçenize uygun sistem varsa önerelim

Yakında olacağını sanmıyorum. Geçen haftaki sistemde mağdur olanlara özel bir sistem hazırlamayı düşündüğünü söylemişti bende onu merak ediyorum açıkcası öyle bişey olacak mı ona göre hareket edeceğim. Tabii şuan depremden psikolojimiz alt üst olmuş durumda sistemin vs yeri değil orası ayrı.

Dostum bu deprem yaşadığın şehirde olsa belki enkaz altında belki aç susuz olacaktın. İnsanların yeni sistemden daha önemli dertleri var. Konu açman yanlış. İnsanların acıları daha taze. Ben deprem bölgesinde değilim ama indirim konuları umrumda değil. Satın almak yerine bağış yapmanın zamanı şuan...

Geçen sefer 90 TL ye rdr almıştım rdr oynatacak bilgisayar lazım o yüzden sabırsızlık ile bilgisayar bakıyorum ve de indirim kovalıyorum yani sisteme o yüzden özen gösteriyorum yani şarjörde bir el atışa izin var teşekürler arkadaşlar

Dostum bu deprem yaşadığın şehirde olsa belki enkaz altında belki aç susuz olacaktın. İnsanların yeni sistemden daha önemli dertleri var. Konu açman yanlış.
niye yanlış olsun hocam burası donanım forumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen sefer 90 TL ye rdr almıştım rdr oynatacak bilgisayar lazım o yüzden sabırsızlık ile bilgisayar bakıyorum ve de indirim kovalıyorum yani sisteme o yüzden özen gösteriyorum yani şarjörde bir el atışa izin var teşekürler arkadaşlar
attığım sisteme bakabilirsiniz hocam

3-4 ay sonra filan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,053
Üyeler
185,217
Son üye
Muhammed29
Geri