Arama sonuçları: *

1. H

ModArt Joker V4 & EG-4060&4070 Hazır Sistem Çıkmış

Arkadaşlar yeni DDR5 sistem toplamak istiyorum, bu hazır sistemlerden hangisi daha mantıklı f/p olur sizce? EG4070 ModArt Joker V4
  2. H

Üyelere özel sistem geliyor!!!

Bende forumun en eskilerindenim lakin bronz silver gold vb. olabilecek kadar genişçe vaktimiz yok maalesef, her konuda bilgi ve tecrübe sahibi olmadığımız gibi her paylaşımın altında sırf etkileşim kasabilmek için düzmece yorumlarda atmıyoruz. Bilgi ve tecrübemiz dahilinde elden geldiğince...
  3. H

Ana Konu Yeni Sistem Geliyooor - Eylül 2021

@Abdullah Hacıgül hocam çok hoş bir tesadüf oldu, bizde bugün asker bir dostum için sistem arayışındayız, çıkaracağınız sistem 5-6k arası olacaksa sizi bekleyelim yok değilse gamegaraj indirimleri sabaha karşı bitmeden sipariş geçmemiz gerekiyor.
  4. H

Donanım Arşivi Bu Soruna Bir Çözüm Getirecekmi?

Benim nacizane görüşüm böyle kampanyalı ürün çıkacağı zaman örnek verirsek itopya.com üzerinde satışa çıkacaksa her siteye üye olan kişinin en fazla 1 ad. satım alım hakkı olmalı, bu sayede her üye 1'den fazla ürün alamayacağı için bir nebze çözüm olur diye düşünüyorum. Bu sayede alan razı veren...
  5. H

MD-2 ALANLARA PRATİK TAVSİYELER

evet asus anakartların en güzel özelliklerinden beri usb hazırlama derdiniz yok direkt otomatik son sürüm biosu bulup sizin için yüklüyor
  6. H

MD-2 ALANLARA PRATİK TAVSİYELER

2013 yılından beri ASUS anakart kullanan biri olarak md-2 sistemde anakart asus b450mk-II olduğu için faydalı olacağını düşündüğüm naçizane bir yazı paylaşmak istedim. DİKKAT! ASUS anakart pratikliği ve kolay arayüzü bağımlılık yapar. Özetle ASUS BİOS UPDATE: BİOS EKRANI ---- Advanced...
  7. H

Forumda olan kardeşlerimizin sisteme ulaşamamasi.

Yapılabilecek çözüm her itopya üyeliği için 1 ad. satın alma sınırlaması getirilebilir. Bir nebze olsa önünü kesecektir. İtopyanın çok basit yapabileceği bir işlem diye düşünüyorum.
  8. H

Şubat ayında fiyat performans monitörlü bir sistem toplar mısın Yapar mısın abi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/yeni-fiyat-performans-sistemim-icin-istekleriniz.233931/page-65#post-2314067 bu konu altında istek ve önerilerini belirtmelisin kardeşim burada herkes senin gibi konu açarsa ne olur bu forumun hali.
  9. H

Da md 2 hakkında yardım

Dostum itopya gönderdiği sistemin yanında kağıt yolluyor onu okduğunda diyorki sisteminiz freedos windowsu siz kuracaksınız
  10. H

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Nasıl bir sistem ortaya çıkar bilmem lakin nacizane tek tavsiyem şu olacaktır, sistemin karaborsaya düşmemesi için her itopya üyeliğine 1 ad. satın alım ile sınırlandırılması, zira ihtiyacı olanlardan ziyade al-satçılar piyasada sarı site vb. platformlarda ilan verip oturduğu yerden üstünüzden...
  11. H

MD2 Sistem Stoğu Bir Daha Yenilenir Mi?

gelirse sürpriz olur diye düşünüyorum çok düşük ihtimal
  12. H

DA-4 vs MD-2 Karşılaştırması

bu kadar yazmışım gözden kaçmıştır beşer şaşar dostum çok takılmayınız :D
  13. H

DA-4 vs MD-2 Karşılaştırması

DA-4 alanlardan biri olarak itiraf etmeliyim monitör dahil aynı fiyata MD-2 çok güzel bir sistem, monitör konusunda daha önce Viewsonic MHD-2458 Monitör (TN Panel) kullanmıştım, şuan Rampage RM-344 (IPS Panel) kullanan biri olarak bir daha asla TN panel olan monitör kullanmam. TN Panelden IPS...
  14. H

da sistem 4 iyi mi? ilk defa bilgisayar alıcağımda

oyun testleri için videosunu yaptım dostum da-4 ün cyberpunk 2077 cod warzone gta v valorant hepsi var reklam olmasın diye link paylaşmıyorum istersen youtube yazıp bakabilirsin kaç fps veriyor
  15. H

Yeni Sistem Tufasına Düşenler Derneği

Bende diyorum sharkoon kasa ve psu , tek fanlı ekran kartı hele ki kasa 2 fanlı ekran kartı tek fanlı yazın alev topuna dönebilecek bir kasa herhalde 144hz monitörlü sistem olduğu için kırpıldı diye düşündüm ama değilmiş o zaman gerçeği sizden öğrenme şansımız yok mudur forumdakilere özel :)
  16. H

DA YENİ SİSTEM TAHMİN

Hemde asus anakart lı hemde 1660 super le yapılmış sistem kesin da-4 ten daha güzel f/p bişey çıkıyor sevinsem mi üzülsem mi bilemedim neyse her insan nasibinin ekmeğini yermiş vesselam.
  17. H

DA Sistem 4 Oyun Testleri

sentetik testler mi onları yapmadım
  18. H

yaptım oyun testlerini, video hazır saat 11:00 de yayında olacak inşallah 1608011520 rampage rm-344 şoka geldiğinde almıştım gayet memnunum
  19. H

Sağolasın hocam
Top Bottom