sen daha yeni konu aşmamışmıydın silinmiştida sistem 4iyimi ilk defa bilgisayar alıcam 1660 süper ile beraber alıcağım sizce fiyatına değermi hesaplayıp söylermisiniz
da sistem 4iyimi ilk defa bilgisayar alıcam 1660 süper ile beraber alıcağım sizce fiyatına değermi hesaplayıp söylermisiniz
Şuan alınmaz fiyatı çok arttıda sistem 4iyimi ilk defa bilgisayar alıcam 1660 süper ile beraber alıcağım sizce fiyatına değermi hesaplayıp söylermisiniz
oyun testleri için videosunu yaptım dostum da-4 ün cyberpunk 2077 cod warzone gta v valorant hepsi var reklam olmasın diye link paylaşmıyorum istersen youtube yazıp bakabilirsin kaç fps veriyorda sistem 4iyimi ilk defa bilgisayar alıcam 1660 süper ile beraber alıcağım sizce fiyatına değermi hesaplayıp söylermisiniz
senin için bakayirum şimdi.knk cs go 1080p en yüksekde ne alıorsun?
atabilirmisin senin kanalını nerden bulacağım özel den atarsınoyun testleri için videosunu yaptım dostum da-4 ün cyberpunk 2077 cod warzone gta v valorant hepsi var reklam olmasın diye link paylaşmıyorum istersen youtube yazıp bakabilirsin kaç fps veriyor
teşekür ederimsenin için bakayirum şimdi.
özelden attım dostumknk cs go 1080p en yüksekde ne alıorsun?
knk her şey en yüksekteyken 160-200atabilirmisin senin kanalını nerden bulacağım özel den atarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekür ederim