4060fetişlidinazor
80+ Bronze
2k oynamayacaksanız 1080p için yeterliHâla tam emin olamıyorum
2k oynamayacaksanız 1080p için yeterliHâla tam emin olamıyorum
diğer beyefendinin dediğinide düşünebilirsiniz tabii ama bence 1080p imiş zaten 4060ti alın geçin amd alıpda saçma sapan şeylerle uğraşmaya gerek yok arkadaşım rx6750xt aldı burnu afedersiniz b0kdan kurtulmuyor1080p düşünüyorum
Monitörü sonradan yükselmek istiyorumGeri ödeme Asus ta vardı sanırım devam ediyorsa bi bak. Çok acelesi yoksa Cuma Gaming Gecesini de bekle. Bazen iyi sistemler olabliyor bazen tırt.
Dediğim sistemi 2K da kullanırsan tam performans alırsın bu arada.
ben 1050 ile pubg oynarken o o sistemle rahat şekilde oynayamıyor sorunlu oyunlarda özellikle, amd driverları hala sorunludiğer beyefendinin dediğinide düşünebilirsiniz tabii ama bence 1080p imiş zaten 4060ti alın geçin amd alıpda saçma sapan şeylerle uğraşmaya gerek yok arkadaşım rx6750xt aldı burnu afedersiniz b0kdan kurtulmuyor
Peki 7000 serisi hala sorunlumuben 1050 ile pubg oynarken o o sistemle rahat şekilde oynayamıyor sorunlu oyunlarda özellikle, amd driverları hala sorunlu
7000 serisi hâla sorunlu mu peki?AMD ekran kartı önerenlerin önerilerini fazla takma, hepsi Wattman yiyip "Yia buna mı takılıyonuz" diyor, çünkü para verdikleri malın hatasını kabullenmek zorlarına gidiyor.
2. Olarak 32K'ya RTX4070S kasa aldım, artık denk gelirmi bilmiyorum gelirse al, ama eğer ki bütçenin hepsi bu kadarsa iyi bir monitör almak kasa kadar önemli, renkleri kötü, ghostingli monitör zulümmüş onu anladım. DDR5 sistem alman büyük avantaj olacaktır, CS, valorant gibi oyunlarda işlemci daha önemlidir, alacağın FPS'i çok arttırır, FPS'in aldığın monitörün Hertz'inden yüksek olursa hem monitörden tam verim elde eder, hem de düşük İnput lag alırsın.
Laz ziya bayadır etrafta yoktunuz hoşgeldinizAMD ekran kartı önerenlerin önerilerini fazla takma, hepsi Wattman yiyip "Yia buna mı takılıyonuz" diyor, çünkü para verdikleri malın hatasını kabullenmek zorlarına gidiyor.
2. Olarak 32K'ya RTX4070S kasa aldım, artık denk gelirmi bilmiyorum gelirse al, ama eğer ki bütçenin hepsi bu kadarsa iyi bir monitör almak kasa kadar önemli, renkleri kötü, ghostingli monitör zulümmüş onu anladım. DDR5 sistem alman büyük avantaj olacaktır, CS, valorant gibi oyunlarda işlemci daha önemlidir, alacağın FPS'i çok arttırır, FPS'in aldığın monitörün Hertz'inden yüksek olursa hem monitörden tam verim elde eder, hem de düşük İnput lag alırsın.
inanın bilmiyorum ben birazda nvidia yı yaptığım işlerden tercih ediyorum video edit vs alıyorum bir nvidia 6-7 yıl kullanıyorumPeki 7000 serisi hala sorunlumu
500 serisi de,6000 serisi de şu anda da 7900 GRE kullanıyorum, bir kere hata almadım. 7000 serisinde sorun yaşayan var mı hala ?AMD ekran kartı önerenlerin önerilerini fazla takma, hepsi Wattman yiyip "Yia buna mı takılıyonuz" diyor, çünkü para verdikleri malın hatasını kabullenmek zorlarına gidiyor.
60-70 farketmiyor bu sürücü aynı sürücü ki sürücünün haricinde. fsr dediğimiz upscaling teknolojisi dlss ye kıyasla fiyasko bir şey fsr3 + fg oyunların %95 inde yok halen Dlss3 çatır çatır piyasadaPeki 7000 serisi hala sorunlumu
Peki bir indirimle 32k civarına düşer mi pekiLaz ziya bayadır etrafta yoktunuz hoşgeldiniz
ayrıca amd kart konusunda katılıyorum bende kullanıyorum amd kart ama yerden yere vuruyorum ürünü
Monitör konusundada ghosting özellikle çok göz yoran bir şey renklere hadi bir noktada tahammül edersin ama ghosting öyle olmuyor
32kya 4070S kasa gelmesi çok zor 35k ya var şuanda vatanda 4070S 7500f
Ben sadece oyun için alıcağıminanın bilmiyorum ben birazda nvidia yı yaptığım işlerden tercih ediyorum video edit vs alıyorum bir nvidia 6-7 yıl kullanıyorum
cuma gecesi düşebilir ufak bi ihtimal ama referans alıp cuma gecesini bekleyip beklememek size kalmışPeki bir indirimle 32k civarına düşer mi peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sadece oyun için alıcağım
ya dediğim gibi yine nvidia hocam değişmez işlemcide amd alıyorsan al ama ekran kartı nvidia tek el bencePeki bir indirimle 32k civarına düşer mi peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sadece oyun için alıcağım