cuma gecesi bi indirim olmazsa 4060ti öneririm işlemci size kalmışBeklerim hocam sıkıntı yok
4070 33k olursa onu almak istiyorumcuma gecesi düşebilir ufak bi ihtimal ama referans alıp cuma gecesini bekleyip beklememek size kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya dediğim gibi yine nvidia hocam değişmez işlemcide amd alıyorsan al ama ekran kartı nvidia tek el bence
Tamam teşekkür ederim yardımınız içincuma gecesi bi indirim olmazsa 4060ti öneririm işlemci size kalmış
Rica ederim hayırlı olsun şimdiden4070 33k olursa onu almak istiyorum
Tamam teşekkür ederim yardımınız için
Hocam 8 GB VRAM gerçekden az tahminimce GTA 6 için de baya az kalacak en az 12 GB olması lazım bence hazır sistem 7800xt bakabilirsiniz AMD ekran kartı bende sevmiyorum kumar gibi ama bu risk alınır 8 GB gelecek yıllar için baya az kalacak ayrıca 7800xt 4060 ti den daha iyi. Tabi ki yinede size kalmış.Beklerim hocam sıkıntı yok
Bende karar verdin 7800xt almaya ama bir sorum var iki fanlı 7800xt ısınırmı yoksa dığer 3 fanlılar gibi yakın değerlermi verirHocam 8 GB VRAM gerçekden az tahminimce GTA 6 için de baya az kalacak en az 12 GB olması lazım bence hazır sistem 7800xt bakabilirsiniz AMD ekran kartı bende sevmiyorum kumar gibi ama bu risk alınır 8 GB gelecek yıllar için baya az kalacak ayrıca 7800xt 4060 ti den daha iyi. Tabi ki yinede size kalmış.
16 GB 4060 Ti bence en mantıklısı.Herkes 8gb vram az diyor biraz da ondan çekiniyorum
33k civarı geri ödemeyle bulanbiliyor
Bu arkadaş 3070ti yerine 4060ı tercih etmişti pek dinlemesinizde olurdün sipariş verdim 8gb 4060 bence hala daha yeterli 1080p oyunculuk için, 4gb 1050den geçtim
AMD ekran kartı değil de Nvidia almak bence daha mantıklı bu fiyat seviyesinde.F/P ise AMD işlemci + AMD Ekran kartı mantıklı olacaktır
AM5+ DDR5 yeni bir sistem güzel olur
Ahmak mısın bilerek mi yapıyosun en ucuz 4060 10k iken en ucuz 3070ti 13.5k idrak sorunun olmalı senin ağzıma geliyor geliyor gidiyor ama kendimi tutcam kalbini kırmıcamBu arkadaş 3070ti yerine 4060ı tercih etmişti pek dinlemesinizde olur
Para da benim takılcak PC de benim tercihde benim senlik hiç bi durum yok yani sana b0k yemek düşerAhmak mısın bilerek mi yapıyosun en ucuz 4060 10k iken en ucuz 3070ti 15k diye biliyorum idrak sorunun olmalı senin ağzıma geliyor geliyor gidiyor ama kendimi tutcam kalbini kırmıcam
4070 süpere çıkabiliyosan AMD bakma 4070 süper al kafan rahat olsun illa AMD alcam dersen Ekran kartı markasını giriş seviye seçme ve psunu kaliteli alBütçemi arttırdım hocam 4070 süper yada 7900 gre alıcağım