Neler Yeni

Hayatımda ilk defa bilgisayar alacağim lütfen yardım edin

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
Ya acelem yok aslinda daha temudan gelecek klavyeyi bekliyorum ama yani ilerde daha iyisi gelmicekse beklemenin ne anlami var bı an önce alıp odamda durmasını istiyorum
acıkcası benim düsüncem tr de yaşıyoruz 1 hafta sonra zam da gelebilir f/p indirim sistemde bence alın gecin tabi bu benim düsüncem

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed Tamer
Usta bu sistemdeki SSD okuma yazma felan ve kasadaki RGB kontrol ozelliği olmaması beni fazla tatmin etmedi doğrusu ne dusunuyosun
acıkcası benim düsüncem tr de yaşıyoruz 1 hafta sonra zam da gelebilir f/p indirim sistemde bence alın gecin tabi bu benim düsüncem

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
Ya acelem yok aslinda daha temudan gelecek klavyeyi bekliyorum ama yani ilerde daha iyisi gelmicekse beklemenin ne anlami var bı an önce alıp odamda durmasını istiyorum
Bence R5600 + 4060 modellerden birini al dostum, zaten aşağı yukarı özellik ve markalar aynı. Ama gönül isterdi ki bileşenler biraz daha iyi olsaydı marka olarak. Soğutucu için acele etme stok yeterli zaten önümüz kış. Bende aldım soğutucu ama yazın takarım büyük ihtimal, şimdilik stok yeterli oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed Tamer
Bence R5600 + 4060 modellerden birini al dostum, zaten aşağı yukarı özellik ve markalar aynı. Ama gönül isterdi ki bileşenler biraz daha iyi olsaydı marka olarak. Soğutucu için acele etme stok yeterli zaten önümüz kış. Bende aldım soğutucu ama yazın takarım büyük ihtimal, şimdilik stok yeterli oluyor.
Ya şimdi bu mesut ceviğin sistemi sence nasıl SSD ve kasa kötü diye biliyorum ben

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
Ya şimdi bu mesut ceviğin sistemi sence nasıl SSD ve kasa kötü diye biliyorum ben
Yani RAM, SSD, Kasa tarafı XPG marka felan olabilirdi. Ama fiyat artıyor işte, İtopya gibi diğer sitelerde hazır sistemlerine de baktın mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur KAYA
Bu sistem bayadır konuşuluyor oldukça güzel bence.

Top Bottom