Hayatımda ilk defa bilgisayar alacağim lütfen yardım edin

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
21.200
Arkadaşlar hayatımda ilk defa bilgisayar alacağim şuanda cebimde tam olarak 21.200 TL em var sizce donanım arşivinin fp sistemini bekleyimmi 4060 felanpaylaşirmi bekleme diyorsanız lütfen bana sistem önerin ozelleşireceğim parçalarida soyleyin ama 21.200 TL yi geçmesin lütfen bide sağlam olsun ilk defa alacağim çok heyecanlıyım eğerki atacağiniz sistemden daha iyisi gelir ileriki zamanda derseniz uyarın lütfen bekleyeyim
IMG_20241108_014012.jpg

Usta zaten borç aldım en fazla bu olur ve AMD ekran kartı istemiyorum Nvidia olursa iyi olur

Arkadaşlar hayatımda ilk defa bilgisayar alacağim şuanda cebimde tam olarak 21.200 TL em var sizce donanım arşivinin fp sistemini bekleyimmi 4060 felanpaylaşirmi bekleme diyorsanız lütfen bana sistem önerin ozelleşireceğim parçalarida soyleyin ama 21.200 TL yi geçmesin lütfen bide sağlam olsun ilk defa alacağim çok heyecanlıyım eğerki atacağiniz sistemden daha iyisi gelir ileriki zamanda derseniz uyarın lütfen bekleyeyimAlıntıyı görüntüle
Hocam sanmam 4060'lı sistem gelme olasılığı %3 falan 4070 gelecek minimum

Birkaç gün bekle soruşturmaya devam et zaten yeni sistemler de gelecek bütçen için hedefin kaliteli parçaları olan bi 4060 olmalı

DA bekle bütçene uygun 4060 ti + R5 5600 -12400F gelebilir belli olmaz.

Geri