Arama sonuçları: *

1. Kursat9606

Modart İtopya işbirliği

Umarım ekran kartını özelleştirebileceğimiz bir sistem gelir 12100f 6600 bekliyorum uzun zamandır donanım arşivi yapmıştı askerdeydim yetişemedim
  2. Kursat9606

Modart İtopya işbirliği

Nerede söylendi hocam kesin bir bilgi mi?
  3. Kursat9606

Modart İtopya işbirliği

Pch sistemi çıkardı pek başarılı bulmadım ben
  4. Kursat9606

Modart İtopya işbirliği

Cep yakmayacak dediğine göre max 10k bence
  5. Kursat9606

Modart İtopya işbirliği

Arkadaşlar instagram'da son hikayesinde çok iddialı konuşmuş açıkcası ben bu hafta donanım arşivinin inceleyeceği veya pc hocasının çıkaracağı sistemlerden birini almayı planlıyordum bu yeni itopya mağazasının açılışına özel cep yapmayacak çok iyi bir sistem çıkaracağını söyledi yeni itopya...
  6. Kursat9606

Sistem Beklenmeli mi?

Bende diyarbakır silvan jandarma komando da yaptım hocam bugün geldim daha eve :)
  7. Kursat9606

Sistem Beklenmeli mi?

Hocam youtube da bir yorumun altına cuma günü yazmış ortalık çok karışık bu sıralar beklemedeyiz :)
  8. Kursat9606

Sistem Beklenmeli mi?

Cuma günü pch sistem çıkaracak abdullah abide inceleme yapacakmış hocam stok sorunu var önce hangisi çıkarsa bütçemize uygun olursa mecbur ilk çıkanı alacağız stoklar bitmeden
  9. Kursat9606

Sistem Beklenmeli mi?

Yok bedelli değil hocam cuma günü evdeyim bedeli ödedik bitti sayılır :)
  10. Kursat9606

Bu hazır sistem alınır mı? özelleştirme gerektirir mi ?

Yarın 18:00 da donanımarşivi sistem incelemesi yapacak pch da kendisi bir sistem topluyor şu an istersen bekle hocam
  11. Kursat9606

donanım arşivi yeni sistem incelemesi

Acaba fiyatı nasıl olacak pch da 12k altı fp sistemini çıkartacak saatler çakışacak muhtemelen bakalım hangi sistem pişman edecek bizi almadığımız için
  12. Kursat9606

Msi Ventus modeli bir kart atıldı instagram hikayeye ama nvidia mı amd mi bilinmiyor
  13. Kursat9606

PC ÖNERİ yardımcı olurmusunuz

Beklemeni öneririm hocam cuma günü da kanalı inceleme pch kanalı girişin bir tık üstü 12k yı geçmeyecek bir sistem çıkartacak
  14. Kursat9606

İnceleme hocam parça olarak sadece ekran kartını attı hikayeye msi ventus modeli sanırsam ama hangi model bilmiyorum
  15. Kursat9606

DA yeni hazır sistem incelemesi

Pchocası hafta sonu girişin bir tık üstünü çıkaracakmış bakalım hangisi daha iyi olacak
  16. Kursat9606

Donanım Arşivi Yeni F/P sistem🔥🔥🔥

Kanallar yakın tarihte sistem çıkarıyor veya inceliyor sonradan çıkan sistem daha iyi olursa evlat acısı gibi koyuyor
  17. Kursat9606

Donanım Arşivi Yeni F/P sistem🔥🔥🔥

Pc hocasının haftasonu çıkaracağı sistemden önce gelir umarım video daha iyi ve uygun fiyatlı sistemi kaçırmak insanın canını yakıyor
  18. Kursat9606

Sistem Beklenmeli mi?

Araştırdım haftasonu bir sistem daha çıkaracakmış pchocası umarım 12100f rx6600 gibi bir şey olur 1663719634 Vallahi ne yalan söylüyeyim türkiye sınırları içinde yapılabilecek en güzel en rahat askerliği yaptım diyebilirim tek eksiği çarşı iznimiz yok yüksek terör bölgesi olduğu için.
  19. Kursat9606

Sistem Beklenmeli mi?

Arkadaşlar merhaba pc hocası bugün bir sistem çıkardı beni pek tatmin etmedi bütçemde 12000 tl kısacası bütçemide aşıyordu askerde olduğum içinde kanalların hepsini takip edemiyorum donanım arşivi bir sistem falan çıkaracakmı bilmiyorum beklemelimiyim yoksa bütçeme göre bir sistem almalı mıyım?
  20. Kursat9606

PC Hocası Yeni Sistem Bugün Geliyormuş!

Hocam giriş seviyesinin bir tık üstünü çıkaracak zaten 2 sistem çıkaracağını söylemişti haftasonu o sistemde gelecek
Top Bottom