Neler Yeni

Sistem Beklenmeli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Arkadaşlar merhaba pc hocası bugün bir sistem çıkardı beni pek tatmin etmedi bütçemde 12000 tl kısacası bütçemide aşıyordu askerde olduğum içinde kanalların hepsini takip edemiyorum donanım arşivi bir sistem falan çıkaracakmı bilmiyorum beklemelimiyim yoksa bütçeme göre bir sistem almalı mıyım?

rtxcan

80+ Bronze
Donanimarsivi suan sistem çıkartmiyor eskiden tek kral vardi simdi iki krla var modart ve pchocasi onalri takip et illaki guzel sistemler gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanimarsivi suan sistem çıkartmiyor eskiden tek kral vardi simdi iki krla var modart ve pchocasi onalri takip et illaki guzel sistemler gelir
Araştırdım haftasonu bir sistem daha çıkaracakmış pchocası umarım 12100f rx6600 gibi bir şey olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral pek bir bilgim yokta askerde nasıl yazdın foruma. (askerlik konusunda' da pek bir bilgim yok😁)
Vallahi ne yalan söylüyeyim türkiye sınırları içinde yapılabilecek en güzel en rahat askerliği yaptım diyebilirim tek eksiği çarşı iznimiz yok yüksek terör bölgesi olduğu için.

rtxcan

80+ Bronze
Araştırdım haftasonu bir sistem daha çıkaracakmış pchocası umarım 12100f rx6600 gibi bir şey olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallahi ne yalan söylüyeyim türkiye sınırları içinde yapılabilecek en güzel en rahat askerliği yaptım diyebilirim tek eksiği çarşı iznimiz yok yüksek terör bölgesi olduğu için.
Bedelli mi yaptınız bedelli yapanlar daha rahattır muhtemelen

Scofied69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
scofied61
Arkadaşlar merhaba pc hocası bugün bir sistem çıkardı beni pek tatmin etmedi bütçemde 12000 TL kısacası bütçemide aşıyordu askerde olduğum içinde kanalların hepsini takip edemiyorum donanım arşivi bir sistem falan çıkaracakmı bilmiyorum beklemelimiyim yoksa bütçeme göre bir sistem almalı mıyım?
Sistem beklenmeli şimdi olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem beklenmeli şimdi olmaz
Cuma günü pch sistem çıkaracak abdullah abide inceleme yapacakmış hocam stok sorunu var önce hangisi çıkarsa bütçemize uygun olursa mecbur ilk çıkanı alacağız stoklar bitmeden

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Cuma günü pch sistem çıkaracak abdullah abide inceleme yapacakmış hocam stok sorunu var önce hangisi çıkarsa bütçemize uygun olursa mecbur ilk çıkanı alacağız stoklar bitmeden
Hocam pch haftasonu çıkaracaktı ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Çıkarttığı fiyattan da daha aşağı olacak 12k civarı bir şey diyordu galiba bekleyebilirsin

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,777