Arama sonuçları: *

1. LalaMüfik

Abdullah Hacıgülün verdiği sözü yerine getirmemesi ?

sen ne diyorsun ya adam sana özel sistem çıkarmak zorundamı bir dünya argo kullanmıssın , umarım yine çöker site ve alamazsın bu kadar terbiyesizlik olmaz
  2. LalaMüfik

İtopya MD2 Kargo Süreci

kanka bak sipariş ete bastıktan 3 sn sonra telefonu kapatman lazımdı 10 dkya götürüyorlar o zaman allah askına ya miillet 24 gün bekledi siz 2 gün bekleyemiyonuz tiltsiniz valla
  3. LalaMüfik

Webtekno'nun Yeni Oyuncu Bilgisayarı

91 tl verip 1650s yapılıyor ama asus tuf modeli rog strix570 var arkadaşın kafası karıştı
  4. LalaMüfik

Alper Rende pc aldım kasa da aurasync var mı? ve sistem nasıl?

olabilemez işin mizahı bilmiyorsun belliki nice küçümseme amaçlı kullanılmış Kitap okumanı öneririm çünkü ben noktalama koymaya üşeneen biriyim
  5. LalaMüfik

anlamadıysan sorun benim değil bende okudum bende anlamadım dalga geçmişim çok KAPALI
  6. LalaMüfik

daha kötüsü olabilemez bu sistemin o fiyata rtx2060 nice 2 sene sonra oyun kaldırmayınca rog strix diye fps verir umarım
  7. LalaMüfik

6899TL HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

evet kardeşim sistemin hazır işlemciye küçük bir oc yapacaksın onu da foruma sor ve sistemin canavar olacak
  8. LalaMüfik

https://www.itopya.com/gigabyte-b450m-s2h-amd-b450-ryzen-2-am4-ddr4-3200mhz-oc-m2-vga-dvi-hdmi-anakart/ 2x...
  9. LalaMüfik

2060 yerine 5600xt tercih etmelisin ama nvidia seviyorsan hemen toplayayım
  10. LalaMüfik

dolar fazla toplayamam gibi bir şey dedi bence kendin topla 1604788389 korkma bir bilgisayarcıya gitcen iş bitti
  11. LalaMüfik

da sistem 3 aldım stok yok kusura bakmada 2700 tllik kartı abdullah abı sayesınde 1700 tl ye aldım senin boyle bir imkanın yok maalesef 1604788237 neyıni beğenmedi sistemin onu anlamadım
  12. LalaMüfik

@FightForHonor hocam daha iyi hazır sistem çıkarmı bulamadım arkadaş toplayacak imkanı yok sanırım
  13. LalaMüfik

baktım yok topla de toplayayım ama hazır sistem şu an yok piyasada
  14. LalaMüfik

denerim 1604787671 https://www.incehesap.com/superior-elite-webtekno-gaming-pc-fiyati-44987/ işlemci ryzen 3 3100 yap ssd wd green 480 gb yap kasayı spec delta yap alınabilir
  15. LalaMüfik

maalesef indirim yok yani daha iyisi toplanır
  16. LalaMüfik

pchocasi tavsiye etti nasil bu fiyata

indirim yokki zaten o fiyata o toplanır hemde o fiyata kaliteli anakart ve ssd alırsınız boşuna almayın bence donanım arşivi gibi indirim yapan olmuyor 2700 tllik 1660s yi 1700 tl ye aldım donanım arşivi bekle bence
  17. LalaMüfik

Toplanmış PC öneri???

ne tür oyunlarda oyun ismi ver? 1604771438 bir izle oyunun varmı bak
  18. LalaMüfik

Toplanmış PC öneri???

bunu toplayabilirsen ne mutlu sana güzel sistem olmassa sağlam bir apu toplarız sana
Top Bottom