maalesef indirim yok yani daha iyisi toplanırArkadaşlar bütçe bu her siteden olur hazır sistem olsun hala bir anlam veremedim PCHOCASI Yeni Sistem alınabilir mi ??
Kasa hakkında fikrim yok.Arkadaşlar bütçe bu her siteden olur hazır sistem olsun hala bir anlam veremedim PCHOCASI Yeni Sistem alınabilir mi ??
Peki hocam bu bütçeye bir hazır sistem bulabilirmisin??Kasa hakkında fikrim yok.
O anakart yerine B450 S2H seçilebilirdi.
SSD Ultra değil ise kronik sorunlu.
Daha iyisi alınabilir.
Peki hocam bu bütçeye bir hazır sistem bulabilirmisin??maalesef indirim yok yani daha iyisi toplanır
Peki hocam bu bütçeye bir hazır sistem bulabilirmisin??Alınabilirde, şuan indirim ayı biraz indirim takibi yapılıp bu sistem 500-700 TL daha ucuza gelebilir.
denerimPeki hocam bu bütçeye bir hazır sistem bulabilirmisin??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki hocam bu bütçeye bir hazır sistem bulabilirmisin??
Peki hocam bu bütçeye bir hazır sistem bulabilirmisin??
denerim
Hocam başka bir sistem bulabilirmisin bunu pek beğenmedim de???denerim
işlemci ryzen 3 3100 yap ssd wd green 480 gb yap kasayı spec delta yap alınabilir![]()
Superior Elite | Intel i5-12400F | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RTX 4070 Super 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
baktım yok topla de toplayayım ama hazır sistem şu an yok piyasadaHocam başka bir sistem bulabilirmisin bunu pek beğenmedim de???
@FightForHonor hocam daha iyi hazır sistem çıkarmı bulamadım arkadaş toplayacak imkanı yok sanırımdenerim
işlemci ryzen 3 3100 yap ssd wd green 480 gb yap kasayı spec delta yap alınabilir![]()
Superior Elite | Intel i5-12400F | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RTX 4070 Super 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sen imzandaki sistemi kendin mi topladın???baktım yok topla de toplayayım ama hazır sistem şu an yok piyasada
arkadaşa sabahdan beri sistem öneriyorum en son ince hesaptan senin attığın sisteme benzer bir sistem önerdim arkadaş durmadan yeni konu açıyor nasıl bu sistem alınır mı? diye bende artık vazgeçtim@FightForHonor hocam daha iyi hazır sistem çıkarmı bulamadım arkadaş toplayacak imkanı yok sanırım
da sistem 3 aldım stok yok kusura bakmada 2700 tllik kartı abdullah abı sayesınde 1700 tl ye aldım senin boyle bir imkanın yok maalesefSen imzandaki sistemi kendin mi topladın???
neyıni beğenmedi sistemin onu anlamadımarkadaşa sabahdan beri sistem öneriyorum en son ince hesaptan senin attığın sisteme benzer bir sistem önerdim arkadaş durmadan yeni konu açıyor nasıl bu sistem alınır mı? diye bende artık vazgeçtim