Arama sonuçları: *

1. LenKys

🚨İTOPYA VOK ÇIKTI 10899TL🚨

rtx 3050 fiyatları 5600 tl den başlıyor ve emin ol hazır sistemde o fiyattan gelmiyor yani ederi o değil sistemin
  2. LenKys

🚨İTOPYA VOK ÇIKTI 10899TL🚨

o kadar iyi değil 9 felan olmalıydı
  3. LenKys

Ana Konu 🔥 Donanım Arşivi MD4 Sistem Çıktı 🔥

adam Dünyanin videosunu çekti sırf teknolojik ürünlere KDV ÖTV azalsın diye video yaptı forumdaki insanların birçoğu onun sayesinde ne kadar uygun fiyata ürünler sistemler aldı sizin yaptınız nankörlük ve aç gözlülük oluyor
  4. LenKys

Pch Medal X4 8.889tl

bence alınır inanılmaz bir indirim yok ama param var pc alıcam diyenler için alınır şu an pc alıcak olsam şahsen alırdım bunu
  5. LenKys

Elraenn'in yayında tavsiye ettiği 25k'lık pc'nin rezalet fiyatı

O zaman takipçilerine olabildince en iyi fiyatlı ürünler çıkarmaya çalışıyorum demiyecek bu kadar fanboy olmayın sadece bakın etrafınıza
  6. LenKys

neden boş yere yapsın? babasının hayırınamı
  7. LenKys

emin ol sponsorlar yayındaki o üç beş gelirden daha fazlasını veriyor
  8. LenKys

o zaman ben takipçilerim için en iyi fiyatılı ürünler çıkarıyorum demicek bu konuyu açma sebebim izleyenleri bu konuyu görüpte en azından 1 kişi dahi olsun bilgisi olmayan bu konuyu görüp biraz temkinli olur onun çıkardı veya önerdi sistemlerde
  9. LenKys

burdada şuna geliyoruz işte o zaman böyle bir şey dememeliydi https://forum.donanimarsivi.com/konu/elraenn-yayinda-tavsiye-etti-25k-lik-pcye-rezalet-fiyati.517713/post-5093315
  10. LenKys

Tamam hocam o zaman gidip o sistemi alabiliriniz başka bir şey demem size ama satıştan payınızı almayı unutmayın bolca kalıyorda o yüzden :D
  11. LenKys

1648671243 Yani kesinlikle unlost un çıkardı sistemi iyi demeyin ve mesele sponsor olayı değil
  12. LenKys

Yayıncı olarak iyi fakat çıkardı sistemde net para tuzağı zamanında donanım arşivi instagramdan açıklama yaptı sistem parçalarını akakçeden aratarak çok daha ucuza topladı ve kendisi tr en iyi fp ürünü diye çıkardı
  13. LenKys

Bakın forumda reklamada önerilen laptopa bakın 300hz 3060 var 23k https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v25-1-2/?utm_source=dv360&utm_medium=cpc&utm_campaign=mart-firsat-tulpar-paraf-V25.1.2
  14. LenKys

İşte burda şuna geliyoruz o kadar insanı enayi yerine koyup satılıyor parada cukkalanıyor
  15. LenKys

hocam aralarında 5k fiyat oynuyor ve ekran kartı 3050 şuna bakın 5k fazla verip sırf 12700h alınması sence mantıklımı eğer mantıklı ise gidip alın böyle düşünen birisine bişey demem
  16. LenKys

Twitch te gezerken önerilen kanallarda Elraenn denk geldim bi açıp bakıyım dedim ve bir pc tavsiye ediyordu yani msı laptopun tanıtım vidosunu izliyordu sonunda dediki işte yayına özel bir fiyat olucak dedi ve bende bir indirim olucak herhalde deyip devam ettim izlemeye iyibir fiyat olsa konu...
  17. LenKys

50 ADET G4 SİSTEM 9999₺'DEN SATILACAK

evet bunu diyor admı sürekli takip edip forumda olanlaramı versin yoksa onu tanımayıp sırf pc için hazırda bekleyenemi versin biraz empati yap
  18. LenKys

3070 ti sistem 20k ITOPYA

ramler iyi ışıklı mışıklı olmayınca kalitesiz olmuyor :D
  19. LenKys

Ankara İtopya son durum

abi bence yanlış yaptın mağza için ayrı stok yapman sana sorun çıkarıcak bir sürü insan sıraya girmişler daha gecenin 12 sinde yani evet sonunda çok iyi bir fiyata pc alıcaklar ama illaki içlerinde alamayanlarda olucak o kadar zamana yazık hadi onu geçtim 100 kişi olunca sen duyuru yaptın...
  20. LenKys

Farkettinizmi İtopya DA-G3 sistemi LEGOO diye çıkarmış

ben abdullah abinin sistemine göre dedim sistem normalde çok iyi zaten ona lafım yok sırf bilerek yapıldı için dedim
Top Bottom