firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,013
Bence o kadar kişi gelmezdi de baktılar millet geceden girmiş sıraya hemen koştular 
abi bence yanlış yaptın mağza için ayrı stok yapman sana sorun çıkarıcak bir sürü insan sıraya girmişler daha gecenin 12 sinde yani evet sonunda çok iyi bir fiyata pc alıcaklar ama illaki içlerinde alamayanlarda olucak o kadar zamana yazık hadi onu geçtim 100 kişi olunca sen duyuru yaptın tembihledin yinede gelicek olanlar kendileri bilirler orda bu saate o kadar kişi bekletilmesi yanlış (bence) farklı bir yol bulabilirsin bu kadar insanı o saate bekletilmesi yazık günah başlarına bişey gelmez inşallahSenden özellikle rica ediyorum 100 kişi olunca yazar mısın buraya insanlar daha gelmesin siye duyuru geçicem
şaka gibiŞimdiden bu haldeyse sabah 5e 100 kişi olur gibi alacak arkadaşlar elini çabuk tutsun![]()
bu görüntüler beni de üzdü ama ne yapsa suçlu oluyor insanlar bizim ülkede o yüzden ben sadece ekran kartının fiyatını eleştiriyorumabi bence yanlış yaptın mağza için ayrı stok yapman sana sorun çıkarıcak bir sürü insan sıraya girmişler daha gecenin 12 sinde yani evet sonunda çok iyi bir fiyata pc alıcaklar ama illaki içlerinde alamayanlarda olucak o kadar zamana yazık hadi onu geçtim 100 kişi olunca sen duyuru yaptın tembihledin yinede gelicek olanlar kendileri bilirler orda bu saate o kadar kişi bekletilmesi yanlış (bence) farklı bir yol bulabilirsin bu kadar insanı o saate bekletilmesi yazık günah başlarına bişey gelmez inşallah
Helal olsun , inşallah sabaha arkadaşlar sağ çıkar o soğukta![]()
Sanırım 100 kişiyi geçti Abdullah abi duyuru gecicekti geçti ise haberiniz olsunDaha geniş çektim 81de
Geçti ise abdullah abiyi etikletleyelim duyuru geçsin daha fazla kişi gelmesin boşunaSanırım 100 kişiyi geçti Abdullah abi duyuru gecicekti geçti ise haberiniz olsun
Evet atmış storyDaha geniş çektim 81de