Ankara İtopya son durum

Senden özellikle rica ediyorum 100 kişi olunca yazar mısın buraya insanlar daha gelmesin siye duyuru geçicem
abi bence yanlış yaptın mağza için ayrı stok yapman sana sorun çıkarıcak bir sürü insan sıraya girmişler daha gecenin 12 sinde yani evet sonunda çok iyi bir fiyata pc alıcaklar ama illaki içlerinde alamayanlarda olucak o kadar zamana yazık hadi onu geçtim 100 kişi olunca sen duyuru yaptın tembihledin yinede gelicek olanlar kendileri bilirler orda bu saate o kadar kişi bekletilmesi yanlış (bence) farklı bir yol bulabilirsin bu kadar insanı o saate bekletilmesi yazık günah başlarına bişey gelmez inşallah

76 falan herhalde o civar

Bu soğukta ya Ben evde bile hasta oluyorum.

Bi foto atın ya kalabalığın :)

Sağ üstte mağaza
Sıra 75-80 arası

Ekler

• IMG_20220307_015001_HHT.jpg
    IMG_20220307_015001_HHT.jpg
    3.6 MB · Hit: 103
Keşke yaz ayları olaydı da çekirdek kola yaparak sıcacık havada beklerlerdi :(

Daha geniş çektim 81de

Ekler

• IMG-20220307-WA0002.jpg
    IMG-20220307-WA0002.jpg
    184.8 KB · Hit: 77
abi bence yanlış yaptın mağza için ayrı stok yapman sana sorun çıkarıcak bir sürü insan sıraya girmişler daha gecenin 12 sinde yani evet sonunda çok iyi bir fiyata pc alıcaklar ama illaki içlerinde alamayanlarda olucak o kadar zamana yazık hadi onu geçtim 100 kişi olunca sen duyuru yaptın tembihledin yinede gelicek olanlar kendileri bilirler orda bu saate o kadar kişi bekletilmesi yanlış (bence) farklı bir yol bulabilirsin bu kadar insanı o saate bekletilmesi yazık günah başlarına bişey gelmez inşallah
bu görüntüler beni de üzdü ama ne yapsa suçlu oluyor insanlar bizim ülkede o yüzden ben sadece ekran kartının fiyatını eleştiriyorum :) aslında itopya satın alma havuzu tarzı bir şey yapsa ve satın al tuşuna basan her üyeye 1 bilet verse ona göre çekiliş yapıp çıkanlara sistemi satsa bence çok daha iyi olur. diğer türlü site çöküyor herkes bir şey diyor uğraş dur

Helal olsun , inşallah sabaha arkadaşlar sağ çıkar o soğukta 😱
Daha geniş çektim 81de
Sanırım 100 kişiyi geçti Abdullah abi duyuru gecicekti geçti ise haberiniz olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım 100 kişiyi geçti Abdullah abi duyuru gecicekti geçti ise haberiniz olsun
Geçti ise abdullah abiyi etikletleyelim duyuru geçsin daha fazla kişi gelmesin boşuna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha geniş çektim 81de
Evet atmış story

Geri