Arama sonuçları: *

1. LothbLoki

D.A imzalı canavar cumartesi günü geliyor 💥

Hangi sitede olacak acaba ona göre hesap açayımda birde bununla uğraşmayalım, yakalamışken erkenden alalım.
  2. LothbLoki

Sizce ay sonu çıkacak olan DA sistem de GPU ne olur?

Pazarda satıcıların bir lafı vardır: "Param olsa da ben alsaam..."
  3. LothbLoki

Ana Konu Yeni DA-S2 ÇIKTI, Mükemmel Ötesi!

Bu sistemin +5k eklenerek satıldığını görür gibiyim
  4. LothbLoki

Abdullah abinin yeni pc ne zaman gelecek

Ya gerçekten arkadaşın dediği gibi 10 dk sonra çıksaydı? sakin olun biraz ne bu şiddet bu celal.
  5. LothbLoki

En Uygun 2060 sistem

4.500tl eksiğim var yoksa anında o sistemi alırdım, kesinlikle değer.
  6. LothbLoki

Yeni F/P Toplama Bilgisayar İçin İstekleriniz?

Abi şöyle minimum 1650S maksimumda 1660S sahibi bir sistem güzel olabilir, belki işlemci olarak 3600 olabilir, böyle orta halli orta fiyatlı bir sistem maddi durumu iyi olmayanlar için güzel olabilir.
  7. LothbLoki

Çıkarılan Sistemler Neden İtopya'da Çıkıyor?

Yeni sistemler gelir elbet ama ne zaman çıkacağı önemli eylül ekim gibi çıkarsa anca alabilirim, o da borca girerek :D
  8. LothbLoki

Çıkarılan Sistemler Neden İtopya'da Çıkıyor?

Ah bir de bu kadar para olsa elimde :( Neyse artık eylül, ekim gibi yine bu şekilde uygun fiyatlı bir sistem çıkartırsa Abdullah abi o zaman almaya çalışırım.
  9. LothbLoki

ModArt PC-MA2 ve Bazı Öneriler

Hazır sistem mi bu yoksa siz mi topladınız? Hazır sistem ise link atarmısınız?
  10. LothbLoki

Arkadaşlar iki sistem arasında kaldım

Hazır sistemler fiyat açısından daha avantajlı geliyor. O yüzden minimum harcamayı yapmak istiyorum.
  11. LothbLoki

Hocam aynı sistemin 3600 lü versiyonu var 200tl fazla verip onu alırım. Benim temel sorum msi rtx 2060 super vs asus rog strix rtx 2060 hangisi daha iyi...
  12. LothbLoki

Evet sadece 650watt 80+ olduğu yazıyor 1609840736 Konuya yazmayı unuttum, ikinci sistemi alırsam psu değiştiricem zaten...
  13. LothbLoki

Psu yu değişticem 2. Sistemi alırsam
  14. LothbLoki

8500 bütçem var zaten, ikinci sistemi alırsam güzel bir fan + hdd almak istiyorum. Onun dışında 10400f+2060s / r5 3600+2060 arasında ne kadar performans farkı olur? 500tl fazla vermeye değer mi?
  15. LothbLoki

NOT: amd kartlarının sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum o yüzde nvidia tercih ediyorum, bu yüzden 5700xt önermezseniz sevinirim. Ilk sistem bu: https://www.vatanbilgisayar.com/intel-10400f-msi-rtx2060-super-ventus-gpoc-b460m-a-pro-500gb-nvme-kingston-16gb.html ( sistemin video testinde gpu...
  16. LothbLoki

Donanım Arşivi yeni sistem hakkında

Hocam sayılar tamamen sallama, bu konuda önemli olan sorularım fiyat avantajının devam etmesi ve stokların yenilenmesi...
  17. LothbLoki

Donanım Arşivi yeni sistem hakkında

Arkadaşlar Abdullah abi 50k like gelirse yeni sistem yapıcam demişti, şimdi diyelim bu hafta sistem normalde 8000tl fiyata toplanabilirken 7000tl fiyat ve 500 adet stok ile satışa sunuldu, tahminim bu rastgele verdiğim stok bir günde biticek. Bu stok bittikten bir ay sonra bu fiyat avantajı...
  18. LothbLoki

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

16gb vs 32gb ram arasında ben testlerde fps açısından çok fazla fark göremedim, ha belki 32gb da daha rahat çalışır sistem orasını bilemem
  19. LothbLoki

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Abi şöyle r5 3600 + rtx 2060 super/rx 5700xt ayarında güzel bir sistem bekliyorum umarım bu bütçelerde olur ve alabilirim.
Top Bottom