Neler Yeni

Çıkarılan Sistemler Neden İtopya'da Çıkıyor?

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Enis Solak
Ah bir de bu kadar para olsa elimde :( Neyse artık eylül, ekim gibi yine bu şekilde uygun fiyatlı bir sistem çıkartırsa Abdullah abi o zaman almaya çalışırım.

Yavuz241

80+ Bronze
Binlerce kişi linke basıyor sencede normal değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ah bir de bu kadar para olsa elimde :( Neyse artık eylül, ekim gibi yine bu şekilde uygun fiyatlı bir sistem çıkartırsa Abdullah abi o zaman almaya çalışırım.
Dostum ben şuanda sistemi sazan avına benzetiyorum daha iyi f/p sistem geliceğine innanıyorum umarım yanılmam :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Kaylan
Sen ne kadar nankör kıt bir insansın? Adam ne yapsın bu sistem piyasa için çok ucuz ve çok f/P bir sistem iyopyanın bu sistemi yapabilecek gücü olduğu için iyopya ile çalışıyor Abdullah abi ama sen bu sistemlere değmez sin bu emeğe değmezsin
Burada kimse Abdullah'a birsey demiyor öyle hemen atlama bence . Bende şu dakikaya kadar hala f5 yapıyorum siteye . Donanım arşivi ve ekibine çok teşekkür ederim kendi adıma ama 2 aydır sistem bekliyorum ben 3060 olanı alamadım çok üzüldüm şimdi de elimde kart laptop başında bekliyorum neden çünkü itopya çöküyor

Yavuz241

80+ Bronze
Binlerce kişi linke basıyor sencede normal değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum ben şuanda sistemi sazan avına benzetiyorum daha iyi f/p sistem geliceğine innanıyorum umarım yanılmam :D
Bir daha rtx 2060 ile sistem çıkacağını sanmıyorum. Ondan farklı sistemleri karşılaştırmak saçma olur.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Enis Solak
Yeni sistemler gelir elbet ama ne zaman çıkacağı önemli eylül ekim gibi çıkarsa anca alabilirim, o da borca girerek :D

Bir daha rtx 2060 ile sistem çıkacağını sanmıyorum. Ondan farklı sistemleri karşılaştırmak saçma olur.
Daha iyi ekran kartı serileri daha uyguna çıkar maiyetinde söyledim :)

.RBO.

80+ Silver
Video nün bir bölümünde İTOPYA NIN KATKILARI İLE HAZIRLANMIŞTIR yazıyor

Yavuz241

80+ Bronze

Yavuz241

80+ Bronze

efecvk7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
EFE
Merhabalar. Bildiğiniz gibi Abdullah abi yeni sistem çıkardı. Fakat İtopya olduğu için 1dk içerisinde site yine çöktü. Abdullah abi belki görür diye ona soru sormak istiyorum. Abi neden İtopya? Her sistem çıkarışında aynı şeyler sürekli çökme açıldı diye seviniyorum ama yine hüsran. Abi biz seni sevdiğimiz için videolarını izliyoruz like atıyoruz takip ediyoruz ama sen her seferinde bizi hüsrana uğratıyorsun. 1 senedir çalışıp hayal ettiğim sistemi İtopya sitesi yüzünden alamıyorum. Gerçekten üzülmeye başlıyoruz artık.
@Abdullah Hacıgül
sponsorluk meselesi

Top Bottom