arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 777
ben durmadan ekliyorum sonuç yk diye5 tane eklemişşim sepete 42 bin lira diyor![]()
ben durmadan ekliyorum sonuç yk diye5 tane eklemişşim sepete 42 bin lira diyor![]()
Valla site açılsa bende sürekli ekle kısmına basacağım ama site patladıben durmadan ekliyorum sonuç yk diyebakalım bende kaç diyecek
Dostum ben şuanda sistemi sazan avına benzetiyorum daha iyi f/p sistem geliceğine innanıyorum umarım yanılmamAh bir de bu kadar para olsa elimdeNeyse artık eylül, ekim gibi yine bu şekilde uygun fiyatlı bir sistem çıkartırsa Abdullah abi o zaman almaya çalışırım.
Burada kimse Abdullah'a birsey demiyor öyle hemen atlama bence . Bende şu dakikaya kadar hala f5 yapıyorum siteye . Donanım arşivi ve ekibine çok teşekkür ederim kendi adıma ama 2 aydır sistem bekliyorum ben 3060 olanı alamadım çok üzüldüm şimdi de elimde kart laptop başında bekliyorum neden çünkü itopya çöküyorSen ne kadar nankör kıt bir insansın? Adam ne yapsın bu sistem piyasa için çok ucuz ve çok f/P bir sistem iyopyanın bu sistemi yapabilecek gücü olduğu için iyopya ile çalışıyor Abdullah abi ama sen bu sistemlere değmez sin bu emeğe değmezsin
Bir daha rtx 2060 ile sistem çıkacağını sanmıyorum. Ondan farklı sistemleri karşılaştırmak saçma olur.Binlerce kişi linke basıyor sencede normal değil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dostum ben şuanda sistemi sazan avına benzetiyorum daha iyi f/p sistem geliceğine innanıyorum umarım yanılmam![]()
Yeni sistemler gelir elbet ama ne zaman çıkacağı önemli eylül ekim gibi çıkarsa anca alabilirim, o da borca girerekDostum ben şuanda sistemi sazan avına benzetiyorum daha iyi f/p sistem geliceğine innanıyorum umarım yanılmam![]()
Daha iyi ekran kartı serileri daha uyguna çıkar maiyetinde söyledimBir daha rtx 2060 ile sistem çıkacağını sanmıyorum. Ondan farklı sistemleri karşılaştırmak saçma olur.
Sistemin İtopya da çıktığı için öyle yazması normal değil mi sence*Video nün bir bölümünde İTOPYA NIN KATKILARI İLE HAZIRLANMIŞTIR yazıyor
Belki İTOPYA özel bir indirim yapmıştırSistemin İtopya da çıktığı için öyle yazması normal değil mi sence*
Belki İTOPYA özel bir indirim yapmıştır
sponsorluk meselesiMerhabalar. Bildiğiniz gibi Abdullah abi yeni sistem çıkardı. Fakat İtopya olduğu için 1dk içerisinde site yine çöktü. Abdullah abi belki görür diye ona soru sormak istiyorum. Abi neden İtopya? Her sistem çıkarışında aynı şeyler sürekli çökme açıldı diye seviniyorum ama yine hüsran. Abi biz seni sevdiğimiz için videolarını izliyoruz like atıyoruz takip ediyoruz ama sen her seferinde bizi hüsrana uğratıyorsun. 1 senedir çalışıp hayal ettiğim sistemi İtopya sitesi yüzünden alamıyorum. Gerçekten üzülmeye başlıyoruz artık.
@Abdullah Hacıgül