Arama sonuçları: *

1. MasterOfPuppets

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Itopyayı yerden yere vuran arkadaşlar tam 3 saattir pc başında bu firmadan sistemi almaya çalışıyor :) 7 de ve 8 de 1 er kez sepete ekledim ödeme yaparken ürün bitti. Alım rezervasyonu olsa en azından 30 sn hiç sorun olmazdı..
  2. MasterOfPuppets

Ödeme esnasında stok bitti yine..
  3. MasterOfPuppets

Itopya da vento satıyor arkadaşlar. Bakalım nereden gelecek.
  4. MasterOfPuppets

Vatan 3070 Sistem 15999 TL

Ne halt ettikleri belli değil ki :) Başka bir yere bakıyorsunuz orda da diyorki word özelliğini taşıyan kartlar.. Neyse uygulamadan deneriz artık 1672160381 yayın açılır fazlasıyla iş görür tabii ki.
  5. MasterOfPuppets

Bir süre daha bekleyin bence ne kaybedersiniz ki. Belki iptal eden olur belki red yiyen olur o arada kaparsınız. Gerçi az once linki denediğimde satışa kapanmıştır uyarısı geldi ama bilemedim. Ben ilk dakikalarda aldığım için devamında alım denediğimde hata veriyor. Yoksa bende takip edip...
  6. MasterOfPuppets

Benim olay oldukça komikti. Inanın kasanın kutusu bile sanki özellikle temizlenmişti toz bile yoktu arkadaşları aradım kargoya tutanak tutturun demişti temperli cam olan kasanın camı bile sağlam ne tutanağı dedim. Neyse ki işi bilen bir arkadaş sorunu değişim yaparak çözümledi.
  7. MasterOfPuppets

Montajlı alınmaz zaten kesinlikle daha öncesinde 3050 li bir sistemde işlemci fanı kasada param parça olarak gelmişti. İmkan var ise mutlaka ve mutlaka montajsız alınmalı. Ben sadece montajsız da stok hatası veriyorsa montajlıyı seçip deneyin demek istedim.
  8. MasterOfPuppets

Sistem montajsız istedim umarım öyle gönderirler. Acaba tekrar hatırlatmaya gerek var mıdır ?
  9. MasterOfPuppets

word kart taksit olmasına rağmen bende de taksit secenegi cıkmadı maalesef.
  10. MasterOfPuppets

Bekleyin derim yayın içi stok eklenecektir diye tahmin ediyorum
  11. MasterOfPuppets

Stokta koşun 1672155958 sadece mining için.
  12. MasterOfPuppets

HAZIR SİSTEMLER HAKKINDA ÖNEMLİ GELİŞME!

Anlıyorum, bir süre ara vermenide acaip mantıklı buluyorum. Bu kadar saldırgan tavırlar yerine beğenmedim almıyorum demek yeterli olabilirdi. Amaç neticede üzüm yemek bağcıya saldırmak yersiz.
  13. MasterOfPuppets

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem !

Hayırlısı olsun.. Merakla bekliyoruz
  14. MasterOfPuppets

Sonunda Sistemi bitirdim alırım H.O

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
  15. MasterOfPuppets

Ana Konu 🔥 Yayında ! Donanım Arşivi Foruma Özel Sistem !

Yok bir ertesi güne kaldı. Magaza kapanmak üzereyken yetiştim cünkü malum istanbul trafiği.
  16. MasterOfPuppets

Ben trafik nedeniyle dün magaza kapanışına yakın bir saatte gittim ve alımı gerçekleştirdim. Hatta etrafa da baktım forumdan kimse denk gelirmi diye de hiç kimse yoktu mağazada. Tekrar emeği geçenlere teşekkürler.
  17. MasterOfPuppets

Gayet güzel bir fiyat teşekkürler İtopya / Abdullah
  18. MasterOfPuppets

Vi̇deo 18.00da Yayında!

Gelsin bakalım merakla bekliyoruz
  19. MasterOfPuppets

Çözüldü✓ 14 Mayıs Sistemi Şimdiden Hayırlı Olsun!

Emek olmadan ekmek olmaz diye bir laf vardır. Yeni gelenlerde hoş geldiler tabii ki ancak destek olmayan emek harcamamış kullanıcının al geç için durumu eski üyeye haksızlık olur.. Neyse en iyisini yönetim belirler hep birlikte göreceğiz.
  20. MasterOfPuppets

Ana Konu DA-FORUM Sistem Çıktı 🔥

Bakalım fiyat ne olacak :) bu arada alım şartları belli oldumu arkadaşlar?
Top Bottom