Neler Yeni

HAZIR SİSTEMLER HAKKINDA ÖNEMLİ GELİŞME!

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Sevgili arkadaşlar beni uzun yıllardır tanıyorsunuz bugün beni yordunuz mu? yordunuz.

Şimdi size tüm samimiyetimle bir şey söyleyeceğim dikkatli dinleyin;

Değerli arkadaşlar bugün 11K bütçede TR'de şuan olmayan fiyatla RX 6600 sistem yaptım. AMA sizin Donanım Arşivi'nden beklediğiniz neydi? BAM 9999 TL'ye RX 6600 sistem yapmaktı değil mi? EVET HAK VERİYORUM! bakın ben samimi konuşan biriyim bu sistemi size değil 9999 TL, 8999 TL'ye de çıkartırdım bu benim elimin kiri, ama yapmadım hatta yapmayacağımı, ARTIK BU KADAR ÖLÜ FİYATTAN SİSTEM YAPMAK İSTEMEDİĞİMİ çalıştığım firmalara da söyledim Peki neden?

Bakın öyle bir hale getirdim ki sizi düşünebiliyor musunuz rakibi yok ama 2K indirimi olan sistemi beğenmez hale geldiniz. Size ölü fiyattan sistem yapınca ne oldu biliyor musunuz? Stoklar 1 saniyede tükendi ışık hızında tükenince yine geldiniz kızdınız hakaret ettiniz, geldiniz konu açtınız buradan da hakaret ettiniz inanmadınız işler uzayınca konuyu kitleyip yine konu açıp yine kızdınız ne için ölü fiyattan sistem sunduğum için sizin düşündüğüm için ben kötü oldum, yine hızınızı alamadınız youtube'da anonim hesaplarla küfür ettiniz ne için stoklar bitmiş olduğu için. Ben size "hayır fiyat çok iyi hepsi eksiksiz sattı" dedim siz yine inanmadınız ekşi sözlüğe gidip her şeyime hakaret ettiniz.

Sonra şunu farkettim aslında benim hiç bir değerim yok bir başka yayıncının da yok. Bu hazır sistem düzenini kurdum ve kurarken hep sizi düşündüm para kazandım ama hiç kimse ama hiç kimse, benim izleyenlerime kazandırdıklarımı kazandırmadı gel gelelim hep bir kaos kaos açık konuşayım yoruldum vallahi yoruldum.

İnsan en azından şunu düşünür zamanında millet 9K'ya RX 6500 XT sistem satarken bu adam kâr gözetmeksizin sadece foruma özel bile aynı sistemi neredeyse yarı fiyatına foruma özel sundu, bir düşünür değil mi? İşler o kadar çığırından çıktı ki bugün ki sistemde 2K'lık indirimi beğenmiyorsunuz.

Ya şurda toplanıp konu açsanız "Abdullah foruma özel 4999TL'ye GTX 1650 sistem ayarla" deseniz hemen ayarlayacağımı biliyorsunuz! AMA siz bugün bu sistemi 9999TL yapmadım diye bana yapmadığınız kalmadı çünkü sizin istediğinizin olmasını olmayınca da mobbing uyguluyorsunuz ve bu da yetmezmiş gibi konuştuğum bir konuyu çarpıtıp "sen şunun sistemine" laf attın diyorsunuz ben buna tenezzül eder miyim konuşurken kelimeler seçilip konu bütünlüğüne bakılmazsa çok yanlış sonuçlar çıkar. F/P 2060 istiyorsun onu F/P RX 6600 istiyorsan bunu alacaksın.

Bugün gerçekten hem üzüldüm hem de size şöyle uzaktan bakınca korktum. 5 liranın bile önemi varken size değer veren insanları bu kadar hor kullanmayın kullanın sizin için varız ama neden 9999 TL yapmadın diye mobbing uygulamayın. Her zaman söylüyorum sistemde benim sınırım yok ama bunları hakettiğimizi ve yine diğer yayıncılarında hakettiğini düşünmüyorum. Sevgiler
Anlıyorum.

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
insanoğlunu hiçbir zaman memnun edemezsin,çok uygun fiyata çok iyi bir sistem olsun,ayriyettende ole 200 400 stok fln değil 3000 5000 stok sistem olsun gibi istekler olur,yani muz görünümlü olsun çilek gibi koksun ama yiyince karpuz tadı versin,ole bir meyve yok yani ole bir dünya yok birileri bunun farkına varmalı,emeğin için teşekkürler abdullah....

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Abdullah abi her zaman çıkardığı sistemler ile döneminin en iyisini yaptı ve ALLAH izin verirse de yapmaya devam edecek ama bakıyorum ki millet

Sistemi beğenmemiş arkadaşlar bu ülke de 1 ABD Doları eşittir 17,26 Türk Lirası ve Abdullah REİS çıkardığı sistem piyasanın 2000TL aşağısın da ve siz sistemi beğenmiyorsunuz cidden çok yazık adam o kadar firmalar ile görüşüp toplantı yapıyor ve elinden geldiğini yapıyor ama siz sanki

o firmalar neden Abdullah abinin gibi neden davranıyorsunuz Abdullah reis konuşuyor ve fiyat belirleniyor ondan sonra sistem hazırlanıp YOUTUBE"YE atılıyor ama o gel gör [ BU ÜLKE"YE FİYAT PERFORMANS SİSTEM KAVRAMINI ] getiren adam Abdullah ki bir sistemin fiyatı 400 500 lira az daha olsun diye adamı gerçekten bu gün çok fazla yargıladınız ve fiyatı beğenmiyorsunuz GERÇEKTEN ÇOK YAZIK

Son düzenleme:

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Anlıyorum, bir süre ara vermenide acaip mantıklı buluyorum. Bu kadar saldırgan tavırlar yerine beğenmedim almıyorum demek yeterli olabilirdi.

Amaç neticede üzüm yemek bağcıya saldırmak yersiz.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Kim sana böyle bir hakarette bulundu ki ?

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
insanlar çok aç gözlü hırsından başarısızlığını sizden buluyor. abdullah kardeşim gerçekten sen çok iyi bi insansın,yol göstericisin ve yaptığı işin hakkını sonuna kadar görmesi gereken kisisin. senden 2 sistem aldım ilkini yükseltmek için sattım 2. sistemini aldım baktıklarımın hepsi inanılmaz uygundu, senden bu yüzden minnet duyuyorum.

hizmet sektörünün bu sıkıntısı var, ben yıllarca barmen ve garsonluk yapmış biri olarak söylüyorum adamın istediği 1 şeyse ben iyi niyetimden 2 verdim diğer gün niye 2 vermedin diye kavga ettiğimi hatırlıyorum insanlar gerçekten yobaz, ben artık kendimi sadece boş insanların söylediklerini takmayarak doğru yolu bulduğumu düşünüyorum ben 24 yaşındayım çocuklardan veya yaşlılardan tonlarca azar yedim hepside sırf önceki yaptığım iyilikler yüzünden ama unutmuyorum bu azar yediğim insanlardan misli misli insan beni takdir etti. senin yaptığın işi de hizmet sektörü olarak yorumluyorum yaptığımız iş aynı karşımızdaki insanlara bisey sunarak kendimizi geliştirdik. Sadece şunu söylemek istiyorum ki sen işinde iyisin umarım bu düşünce yapınla ve sunduğun azminle daha iyi yerlere gelirsin.
Sevgili arkadaşlar beni uzun yıllardır tanıyorsunuz bugün beni yordunuz mu? yordunuz.

Değerli arkadaşlar bugün 11K bütçede TR'de şuan olmayan fiyatla RX 6600 sistem yaptım. AMA sizin Donanım Arşivi'nden beklediğiniz neydi? BAM 9999 TL'ye RX 6600 sistem yapmaktı değil mi? EVET HAK VERİYORUM! bakın ben samimi konuşan biriyim bu sistemi size değil 9999 TL, 8999 TL'ye de çıkartırdım bu benim elimin kiri, ama yapmadım hatta yapmayacağımı, ARTIK BU KADAR ÖLÜ FİYATTAN SİSTEM YAPMAK İSTEMEDİĞİMİ çalıştığım firmalara da söyledim Peki neden?

Bakın öyle bir hale getirdim ki sizi düşünebiliyor musunuz rakibi yok ama 2K indirimi olan sistemi beğenmez hale geldiniz. Size ölü fiyattan sistem yapınca ne oldu biliyor musunuz? Stoklar 1 saniyede tükendi ışık hızında tükenince yine geldiniz kızdınız hakaret ettiniz, geldiniz konu açtınız buradan da hakaret ettiniz inanmadınız işler uzayınca konuyu kitleyip yine konu açıp yine kızdınız ne için ölü fiyattan sistem sunduğum için sizin düşündüğüm için ben kötü oldum, yine hızınızı alamadınız youtube'da anonim hesaplarla küfür ettiniz ne için stoklar bitmiş olduğu için. Ben size "hayır fiyat çok iyi hepsi eksiksiz sattı" dedim siz yine inanmadınız ekşi sözlüğe gidip her şeyime hakaret ettiniz.

Sonra şunu farkettim aslında benim hiç bir değerim yok bir başka yayıncının da yok. Bu hazır sistem düzenini kurdum ve kurarken hep sizi düşündüm para kazandım ama hiç kimse ama hiç kimse, benim izleyenlerime kazandırdıklarımı kazandırmadı gel gelelim hep bir kaos kaos açık konuşayım yoruldum vallahi yoruldum.

İnsan en azından şunu düşünür zamanında millet 9K'ya RX 6500 XT sistem satarken bu adam kâr gözetmeksizin sadece foruma özel bile aynı sistemi neredeyse yarı fiyatına foruma özel sundu, bir düşünür değil mi? İşler o kadar çığırından çıktı ki bugün ki sistemde 2K'lık indirimi beğenmiyorsunuz.

Ya şurda toplanıp konu açsanız "Abdullah foruma özel 4999TL'ye GTX 1650 sistem ayarla" deseniz hemen ayarlayacağımı biliyorsunuz! AMA siz bugün bu sistemi 9999TL yapmadım diye bana yapmadığınız kalmadı çünkü sizin istediğinizin olmasını olmayınca da mobbing uyguluyorsunuz ve bu da yetmezmiş gibi konuştuğum bir konuyu çarpıtıp "sen şunun sistemine" laf attın diyorsunuz ben buna tenezzül eder miyim konuşurken kelimeler seçilip konu bütünlüğüne bakılmazsa çok yanlış sonuçlar çıkar. F/P 2060 istiyorsun onu F/P RX 6600 istiyorsan bunu alacaksın.

Bugün gerçekten hem üzüldüm hem de size şöyle uzaktan bakınca korktum. 5 liranın bile önemi varken size değer veren insanları bu kadar hor kullanmayın kullanın sizin için varız ama neden 9999 TL yapmadın diye mobbing uygulamayın. Her zaman söylüyorum sistemde benim sınırım yok ama bunları hakettiğimizi ve yine diğer yayıncılarında hakettiğini düşünmüyorum. Sevgiler

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Aklıma şu geldi:

Hindistan’da 'Renklerin Ustası' anlamına gelen Ranga Guru adında bir ressam varmış. Bu ünlü ressamın bir öğrencisi eğitimini tamamlamış, son resmini yapıp hocası Ranga Guru’ya götürmüş ve resmini değerlendirmesini istemiş. Ranga Guru resme bakmış ve şöyle demiş: “Sen artık büyük bir ressamsın. Resmini halk değerlendirsin. Bu resmi al, şehrin kalabalık bir meydanına as. Yanına da bir kırmızı kalem ile şu yazıyı bırak: “Lütfen beğenmediğiniz yerlere çarpı koyunuz.” Öğrenci söyleneni yapmış ve birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde görmüş ki, emeğini ve yüreğini ortaya koyarak yaptığı tablo, kırmızı çarpılarla doldurulmuş. Öğrenci buna çok üzülmüş. Tabloyu almış ve hocasına götürmüş. Ranga Guru, öğrencisine üzülmemesini söylemiş ve aynı resmi yeniden yapıp yanına da yağlı boya ve fırça ile birlikte şu yazıyı bırakmasını söylemiş: “Lütfen beğenmediğiniz yerleri düzeltiniz.” Öğrenci birkaç gün sonra gidip bakmış, tabloya kimse dokunmamış. Bu duruma çok sevinerek durumu hocasına anlatmış. Ranga Guru şöyle demiş: “Sen ilk seferde belki de hayatında hiç resim yapamayan insanlara fırsat verdin ve acımasız eleştiriler ile karşılaştın. Bu duruma çok üzüldün. İkinci sefer ise hataların düzeltilmesini istedin. Oysa kimse konuyu düzeltmeye cesaret edemedi. Çarpı koymak, beğenmemek, karalamak, kolaydır. İnsanoğlu başkalarında kusur aramada pek aceleci ve pek acımasızdır…”

Abdullah bey bu ekonomik şartlarda uygun fiyata sistemler sunuyor. Acımasız olmaya gerek yok.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Alan alır, almayan almaz. Her insanın dediği lafı bu kadar önemsememek gerek. İndirim yaptın mı? Yaptın. Şu an aynı paraya toplanabiliyor mu? Hayır. İndirim kovalayan aynı parçaları hatta daha iyi kasa + PSU ile satın alabilir mi? Kesinlikle, ancak daha ucuza bulabileceğinin garantisi yok.

Ama şu bir gerçek ki, giriş seviyesi ürün ile kötü ürün ayrımını objektif olarak yapmıyorsunuz. Teknolojide "Ben kullanıyorum, memnunum; o zaman kaliteli ve sorunsuzdur." diye bir şey yoktur. Bunun yüksek beklentiyle alakası yok. Kötü kötüdür, giriş seviyesi giriş seviyesidir. Ürün teknik açıdan incelenir ve buna bağlı olarak yorumlanır.

Bu sistemin bu kadar eleştiri almasının en önemli sebebi kasa ve PSU'nun kötü olmasıydı.

Sagittarius

80+ Silver

Değerini ben biliyorum abi rahat ol sistemim şahane senden bı sistem istemem mantıksız olur üzülme bir kişinin hatası 1000 kişi yakmamali burda çoğu kişi senin kıymetini biliyorlar bazı görgüsüz insanlar ve gözü dönmüşler hep hayatında olacak bir başarının elbet ki bir muhalifi olacaktır bu hayatın düzeni maksat senin bunlara karşı durman gerekir düzen hep böyle ilerler ve ilerliyecek

The Batman

80+ Silver
Onların alayının al satçı olduğuna eminim ama kanıtlayamam para olsa 10k sistem direk almıştım

Sagittarius

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

Ya şurda toplanıp konu açsanız "Abdullah foruma özel 4999TL'ye GTX 1650 sistem ayarla" deseniz hemen ayarlayacağımı biliyorsunuz! AMA siz bugün bu sistemi 9999TL yapmadım diye bana yapmadığınız kalmadı çünkü sizin istediğinizin olmasını olmayınca da mobbing uyguluyorsunuz ve bu da yetmezmiş gibi konuştuğum bir konuyu çarpıtıp "sen şunun sistemine laf attın" diyorsunuz ben buna tenezzül eder miyim konuşurken kelimeler seçilip konu bütünlüğüne bakılmazsa çok yanlış sonuçlar çıkar. F/P 2060 istiyorsun onu F/P RX 6600 istiyorsan bunu alacaksın.

Abi büyük ihtimal ban yiyecem ama sen bu heriflere kafayı takma s...... Et
Mesaj otomatik birleştirildi:

O sistemin nesi vardı lan he söyleyin o elestiriciler söyleyin ulan adam kölenizmi sen bukadar ucuza çıkarttığına şükür et hiç diğerlerinin bukadar ucuza verdiğini gördün mü hepsi anlaşmalı onları analiz etmiyorlar bile Abdullah abiye Ambargo uygulandığını Abdullah abi Instagram'da söylemişti adam onlara boyun egmedigi için adam gibi sistem cikarabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,141
Üyeler
162,919
Son üye
swerve
Top Bottom