Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,932
- Bütçe
- 19000
merhabalar bugün size özeleştirilebilir bi toplama sistem göstereceğim kendim topladım bu arada link atmicağım zaten yazarsanız çıkar fotoğrafını atacağım bazı sistem parçalarını yerine farklı önerileride koydum o önerileri koyduğunuzda max 20k yı görüyor.bu sistem bu parçaları tercih etme sebeplerimi söyliyim 12100f işlemci tercih ettim gayet yeterli sebebi ise anakartan kaynaklı olarak pcie 4.0 çalışıcak ve bizim ekran kartımız 8gb olduğu için yüksek vram kulanan oyunlarda pcie 3.0 a göre daha az fps kaybımız olucak ve ilerde anakart ve ram yükseltmesi ile işlemci değiştirmeden ddr5 kulanabilirsiniz . 2 adet kasa seçeneği verdim sebebi ise biri daha uygun fiyata yine 80 plus orda gözükmüyor zoko diye bi marka ben ÖNERMİYORUM ama alınabilir ondan dolayı ikinci bi seçenek olarak MSİ Mag forge koydum gayet güzel ve yeterli bi kasa. Ramleri corsair seçme sebebim en fiyat performans ramler olması .aynı şekilde seçtiğim ssd malesef pcie 3.0 hızı biraz düşük ama yeterli eğer bütçenizi 200-300tl daha artırabilme şansınız var pcie 4.0 öneririm ama yinede yeterli bu .anakartı gigabayete seçme sebebim gayet fp olması.ve en önemli yer denebilecek ekran kartı amd rx 7600 seçme sebebi yeni nesil amd hyper rx ve fsr 3 AFMF desteklemesi bu kart saf güçte rtx 4060 dan çok daha güçlü 4060 ti kadar güçlü değil ortası ikisinin üzeceğini düşünmüyor 1080p de high-ultrada yeterli 2k da pek önermiyorum vram sebebi ile ama yinde 2k da orta-yüksek ayarlarda yeterli olur umarım sistemi beğenmişnizdir yorumlarınızı bekliyorum okumadan yorum yapmazsınız umarım.(NOT;Bu sistem öneridir araştırıp alırsanız daha iyi olur ben sadece örnek gösteriyorum sorun çıkacağını düşünmüyorum)