5070 li Sizce Bu Sistem Nasıl?

Akakceden filtrele kısmından istediğiniz sistemi ekleyin en düşükten fiyatlayin.
evet onları inceliyorum

paranız nakit ise kendiniz 2.el sıfır karışık daha iyisini toplayabilrisiniz
evet hocam, param nakit ama 2. el işine daha önce hic bulasmadım, fakat şöyle bi sorunda var 3 arkadaşız ve 3 ümüzde aynı sistemi kullanmak istiyoruz

Oyun oynucak biri için ddr5 in ne artısı var Hocam. Ddr5 lerin düşük Cl olanları kazik zaten. Ordan kısıp 5070 alsa kötü mü olur
diginizdeki mantık anca 2k-4k gaming sistem yapıyorsa mantıklı 1080p de 5070 ile ryzen 5600 ile darbogazdan oyun oynayamaz

üstüne ddr4 yapılıyorsa ekran akrtı çok iyi olmalı yaptıgına deysin 5070 degil en az rx 9070xt gücünde olmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet onları inceliyorum

evet hocam, param nakit ama 2. el işine daha önce hic bulasmadım, fakat şöyle bi sorunda var 3 arkadaşız ve 3 ümüzde aynı sistemi kullanmak istiyoruz
3 arkadaş en mantıklısı 2.el zaten üniversiteniz bittiginzde sistem cırkı çıkmış olucaktır üstüne sizin monitör de büyük olması lazım en az 4k ki film vs izleyebilesiniz 3 ünüz

Ekran kartını 2.el alırsanız (7800xt)
daha iyi olur.15k bandında facebook gruplarında bulunuyor.Bir benzer konu daha vardı sizin bütçeniz 10k daha yukarıda.
Anakartı bende aldım.Sadece açarken ne olur ne olmaz video kayıt ile açıp pinlerde sorun olup olmadığına bakın.
Kasa f/p olarak
başka bir model istersenız yardımcı olabilirz
Elinize sağlık hocam, teşekkür ederim gercekten. Ekran kartı 5070 diye düşünüyorum şöyle bi sistem buldum biraz bütçeyi zorlasa da

işlemcisini 7500F ile degistirsem sizce nasıl olur?

diginizdeki mantık anca 2k-4k gaming sistem yapıyorsa mantıklı 1080p de 5070 ile ryzen 5600 ile darbogazdan oyun oynayamaz

üstüne ddr4 yapılıyorsa ekran akrtı çok iyi olmalı yaptıgına deysin 5070 degil en az rx 9070xt gücünde olmalı

3 arkadaş en mantıklısı 2.el zaten üniversiteniz bittiginzde sistem cırkı çıkmış olucaktır üstüne sizin monitör de büyük olması lazım en az 4k ki film vs izleyebilesiniz 3 ünüz
1080 için bu kadar masrafa gerek yok. 2k monitör alması lazım

Gayet guzel sistem alınır. Ama ayri ayri topluyorum derseniz thermalright phantom spirith oneririm.

Monitör işi 2 ay sonraya belki hocam ama maks 50k ya kadar çıkabiliriz heralde, ikince el olmadan 50k ya neler yapabiliriz

Gayet guzel sistem alınır. Ama ayri ayri topluyorum derseniz thermalright phantom spirith oneririm.
evet hocam inceledim, teşekkür ederim

Maks bütçemle bu parçaları seçtik formda ki dostlar sayesinde, hepinizin emeğine ve eline sağlık. Son düzlükteyim 5 günün sonunda sipariş vereceğim ama bundan önce son kez fikirlerinizi ve önerilerinizi duymak isterim dostlarım

Alıntıyı görüntüle
hocam cuma akşamı gaminggecesine bakın kesinlikle piyasanın birkaç bin lira altına hazır sistem koyuyorlar işinize yarayabilir

Monitör işi 2 ay sonraya belki hocam ama maks 50k ya kadar çıkabiliriz heralde, ikince el olmadan 50k ya neler yapabiliriz

evet hocam inceledim, teşekkür ederim
dedigim gibi 3 kişi olucagınız için sizin için monitör çok önemli kesinlikle 4k olmalı neden dersen 3 arkadaş sürekli oyun oynayacak haliniz yok gidip netflix yada başka platformlardna 4k dizi film izleyeceksiniz kaçak filim indiriceksiniz o yüzden bence sıfır yerine 2.ele yönelmenizi tavsiye ederim ama illa sıfır alıcam diyorsanız arkdaşlar önerir mönitör dahil

Hocam şöyle bi sistem nasıl sizce

1752753729238.webp

Maks bütçemle bu parçaları seçtik formda ki dostlar sayesinde, hepinizin emeğine ve eline sağlık. Son düzlükteyim 5 günün sonunda sipariş vereceğim ama bundan önce son kez fikirlerinizi ve önerilerinizi duymak isterim dostlarım

Edit: Bütçede biraz oynama yapıp şöyle bi sistem alayım diyorum, sizce nasıl?

Alıntıyı görüntüle
Hocam ben de sistem alacam gaming gen sistemleri şu an alternatiflerim arasında çoğunluk ama sistemde X bir kasa varsa 1 saat sonra bakıyorsun Y kasası gelmiş 7 saat sonra X kasası geri gelmiş. Fiyat 1k artmış vs sürekli değişiyor. 5 gün sonra ne olacağı belirsiz

Hocam ben de sistem alacam gaming gen sistemleri şu an alternatiflerim arasında çoğunluk ama sistemde X bir kasa varsa 1 saat sonra bakıyorsun Y kasası gelmiş 7 saat sonra X kasası geri gelmiş. Fiyat 1k artmış vs sürekli değişiyor. 5 gün sonra ne olacağı belirsiz
Evet hocam, biraz kumar gibi ama incehesap gecesini bekliyorum belki oradan güzel bişeyler düşebilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Evet hocam, biraz kumar gibi ama incehesap gecesini bekliyorum belki oradan güzel bişeyler düşebilir
Ben de oradan güzel sistem çıkmazsa son kez tüm sitelerdeki sistemlere bakacam. Olmadı ona göre gaming gendeki sistemi alacam

Geri