Vaktiniz yoksa nasıl 5ay olacak?Eger indirimde parca parca yakalarsaniz neden olmasn fakat 5ay sonra fiyatlar cok dengesizde olablr indirimde de yakalayablrsniz kimse bir sey diyemezl kartım da o bankalar arasında, peşin fiyatına 3 ta
Hocam vaktim yok. Sizce parçaları 5 ay içinde sıfır olarak tek tek toplamak daha mı mantıklı olur? Başka sitelerden de olabilir. Siz yazın, ben akşam yazacağım
benim bu sistem konusunda başka önerim yok hocamEminmisiniz hocam baska oneriniz varmi
5 ay içinde her ay 1-2 bileşen alırsam, toplama sistemler hazır sistemlerden daha mı ucuz olur ve daha iyi performans verir mi? Bu arada gecikme için kusura bakma.Vaktiniz yoksa nasıl 5ay olacak?Eger indirimde parca parca yakalarsaniz neden olmasn fakat 5ay sonra fiyatlar cok dengesizde olablr indirimde de yakalayablrsniz kimse bir sey diyemez
Bu sistemi alsam olur sanki![]()
Direkt dediğim gibi tek tek toplayıp alsanız bir ay içerisinde daha mantıklı.Zam kesin gelir5 ay içinde her ay 1-2 bileşen alırsam, toplama sistemler hazır sistemlerden daha mı ucuz olur ve daha iyi performans verir mi? Bu arada gecikme için kusura bakma.