"Tebilon’daki bu sistem nasıl sizce?

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
60000
Arkadaşlar, Tebilon’dan sistem almayı düşünüyorum. Sizce bu sistem iyi mi, yoksa Tebilon’da 40-60 bin TL arasında daha iyi bir sistem buldunuz mu? Parçaları değiştirerek öneriniz varsa onları da duymak isterim. 2K çözünürlükte oyunları en yüksek ayarlarda rahatça oynatabilecek bir sistem arıyorum.

Neden sadece tebilon?Bu fiyata daha iyisini bulursunuz.

Arkadaşlar, Tebilon’dan sistem almayı düşünüyorum. Sizce bu sistem iyi mi, yoksa Tebilon’da 40-60 bin TL arasında daha iyi bir sistem buldunuz mu? Parçaları değiştirerek öneriniz varsa onları da duymak isterim. 2K çözünürlükte oyunları en yüksek ayarlarda rahatça oynatabilecek bir sistem arıyorum.
işlemciyi r7 8700f ssd yi ise wd green sn3000

Pahalı, başka alternatiflere bak. Gamegaraj'a bir göz at

Son düzenleme:
tebilion.. olumsuz bir alışveriş deneyimim olmuştu. ne zaman adını görsem kendimi bunu söylemek zorunda hissederim. alışveriş süresince ya da daha sonrasında herhangi olumsuz bir şey ile karşılaşırsan hatalı sensin yani müşteri. bunu bilerek hareket etmende fayda var.

Habgi banka?Tek tek toplasak daha iyi o zaman.Sadece ekran ksrtini 2.el alabiliriz
l kartım da o bankalar arasında, peşin fiyatına 3 ta
Habgi banka?Tek tek toplasak daha iyi o zaman.Sadece ekran ksrtini 2.el alabiliriz
Hocam vaktim yok. Sizce parçaları 5 ay içinde sıfır olarak tek tek toplamak daha mı mantıklı olur? Başka sitelerden de olabilir. Siz yazın, ben akşam yazacağım

Geri