"Tebilon’daki bu sistem nasıl sizce?

Tek tek toplama taraftarıyım hem banka kampanyalarıda oluyor ekran kartı 9070xt bak

l kartım da o bankalar arasında, peşin fiyatına 3 ta

Hocam vaktim yok. Sizce parçaları 5 ay içinde sıfır olarak tek tek toplamak daha mı mantıklı olur? Başka sitelerden de olabilir. Siz yazın, ben akşam yazacağım
Vaktiniz yoksa nasıl 5ay olacak?Eger indirimde parca parca yakalarsaniz neden olmasn fakat 5ay sonra fiyatlar cok dengesizde olablr indirimde de yakalayablrsniz kimse bir sey diyemez

Vaktiniz yoksa nasıl 5ay olacak?Eger indirimde parca parca yakalarsaniz neden olmasn fakat 5ay sonra fiyatlar cok dengesizde olablr indirimde de yakalayablrsniz kimse bir sey diyemez
5 ay içinde her ay 1-2 bileşen alırsam, toplama sistemler hazır sistemlerden daha mı ucuz olur ve daha iyi performans verir mi? Bu arada gecikme için kusura bakma.

5 ay içinde her ay 1-2 bileşen alırsam, toplama sistemler hazır sistemlerden daha mı ucuz olur ve daha iyi performans verir mi? Bu arada gecikme için kusura bakma.
Direkt dediğim gibi tek tek toplayıp alsanız bir ay içerisinde daha mantıklı.Zam kesin gelir

soğutucuyu bedava fiyatada parolapara+iyizco ile alablrsnız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri