Bu sistem sizce nasıl alınır mı?

DooZoo

80+
Reaksiyon skoru
9
Alınmaz pahalı (fiyatı 70k gibi görüp yanlış söylemişim)

Son düzenleme:
Ne önerirsiniz bunun yerine? ve 250K'yı beklemeli miyim sizce
Hocam ya konuları karıştıdım ya da bir yanlışlık oldu ben sistemin fiyatını 70K olarak gördüm sistem 55K imiş bu vatanın bayram sistemi bu sistem alınabilir. Kusura bakmayın.

EN yakın rakibi 57 liraya 7500flisi 245kf daha iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlara gelmez 250k
Ram'i 32 gb'a çıkarmayı düşünüyorum anakart ve psu'nun kötü olduğu söylenmiş birkaç yerde. Ne düşünüyorsunuz? değiştirmeli miyim?

bütçem max 70k ve taksitli olacak şekilde bakıyordum fakat bu sistem de hoşuma gitti. sizce nasıl fiyatına göre alınır mı?
parçalar güzel fiyat normal hatta anakrta göre iyi fiyatı. pahalı diyen arkadaş fiyatlardan bi haber sanırım. ha intel önermem ama amd tarafında aynı paraya 7500f alabiliyosun orda seçim sana kalmış

Ram'i 32 gb'a çıkarmayı düşünüyorum anakart ve psu'nun kötü olduğu söylenmiş birkaç yerde. Ne düşünüyorsunuz? değiştirmeli miyim?
PSU kötü değiştirin kesinlikle.

Oc ile işim yok diyorsanız gerek yok anakart upgrade icin. Ram icinde cok para istiyor ben almazdım kampanya kovalardım. Kasayı cougar olarak değiştirin rn kaliteli psu onda. Başka upgrade e gerek yok.

Oc ile işim yok diyorsanız gerek yok anakart upgrade icin. Ram icinde cok para istiyor ben almazdım kampanya kovalardım. Kasayı cougar olarak değiştirin rn kaliteli psu onda. Başka upgrade e gerek yok.
bütçe yoksa buda olabilir ama caugar en mantıklısı

Ekran görüntüsü 2026-03-25 214225.webp

EN yakın rakibi 57 liraya 7500flisi 245kf daha iyidir

Bu fiyatlara gelmez 250k
En yakın dadiğiniz sistem bu sanırım değil mi? Anakart ve psu karşılaştırdığımızda hangisi daha mantıklı olacaktır?

bütçe yoksa buda olabilir ama caugar en mantıklısı

Alıntıyı görüntüle
Katılıyorum bütçe 70 dediği icin önerdim👍

En yakın dadiğiniz sistem bu sanırım değil mi? Anakart ve psu karşılaştırdığımızda hangisi daha mantıklı olacaktır?
Bunda ssd 500gb ve işlemci 7500f 245 kf 7500f rakibi bir işlemci değil 9600xin rakibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,056
Üyeler
192,155
Son üye
ozusluberkay69
Geri