Arama sonuçları: *

1. Myronnn

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Fiyat: 10.999 Sistem: Kasa : Vento VG15FE GPU : Sapphire PULSE Radeon RX 6600 CPU : i3 13100f Ram : Gskill ripjaws 8x2 3600 mhz SSD : GoodRam 512GB PX500 Gen3x4 M.2 Anakart : Asus prime H610M
  2. Myronnn

PChocası 10.889TL RTX2060

İyi sistem değil ama başka sistem beklemeyecek olanlar işlemciyi ryzen 5 5500, SSD XPG, Silicon Power yapılıp alabilir.
  3. Myronnn

DA-GT2 Sistem İlk Kurulum Sonrası

Ardından Bios sürümünü kontrol et Windows arama yerine msinfo32 veya sistem bilgisi yaz gir oradan bios sürümü tarihi kısmında tarihi ve sürümü yazar Amd sistemi ise https://www.asus.com/tr/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-B450M-A-II/HelpDesk_BIOS/ İntel sistem ise...
  4. Myronnn

DA-GT2 Sistem İlk Kurulum Sonrası

Ekran kartı yazılımı yüklümü değilmi kontrol et yüklü değilse burdan indir. https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-6000-series/amd-radeon-6600-series/amd-radeon-rx-6600 Sonra Sistemin Ryzen 5 5500 Sistemse burdaki Chipset Driveri...
  5. Myronnn

Gt-2 problem acill ekran kartı %100 çalışıyor

Rust nerden indirdin orjinalmi ? Steam mi ?
  6. Myronnn

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

Bende 10kya pc hocası ryzen 5 5500 rx 6600 sistem almıştım şuan moralim bozuldu :D, bu pcnin ssdsi daha iyi ve sıcaklık dereceleri neden öyle ? bende aynı işlemciyle valorantta 75 derece civarı alıyorum derece.
  7. Myronnn

Bayramdan sonra yeni DA F/P sistem 🔥

Nerede yazıldı, hangi konuda ?
  8. Myronnn

Donanım arşivi yeni sistem gelecek mi?

İnstagramda Paylaşım yapıyordu, Kur Hareketlerinden dolayı ertelenmişti bugün çıkacağı söylenmişti çıkıcaktır muhtemelen.
  9. Myronnn

Donanım arşivi yeni sistem gelecek mi?

Bugün Saat 17:00 18:00 Gibi çıkar. Öyle denilmişti.
  10. Myronnn

PC HOCASI yeni sistem 9599 9.999 TL

Bende AMD Kullanıyorum ama işlemci odaklı oyunlarda İntel daha iyi oluyor.
  11. Myronnn

PC HOCASI yeni sistem 9599 9.999 TL

İntel varken AMD' ye bakmazdım bile ben, o AMD işlemci içime sinmiyor hiçbir şekilde. İşlemci odaklı oyunlarda İntel geçiyor zaten Valorant,CS-GO vb.
  12. Myronnn

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem !

13 Yazmışım 12 dicektim. 12K civarına çıkabilir bence rx 6600 veya 3060.
  13. Myronnn

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem !

En az 12K Diyorum. Ekran kartıda muhtemelen rx6600, rtx 3060 olabilir.
  14. Myronnn

Çözüldü✓ Sinerji-Fenix alınır mı?

PC Hocası bu ay 3 tane sistem çıkarıcak daha 2 tane daha var god of war oynamak istiyosan diğer sistemleri bekle.
  15. Myronnn

pc hocası sistem 6.499 TL

ram düşürme şuan bende var görünüyor 875 TL İndiriyor. 5500 gereksiz olur dediğin gibi ram düşürüp alınabilir .
  16. Myronnn

Oyundan oyuna değişiyor. Videoları geri alıp testlere bakabilirsin.
  17. Myronnn

Rami 8 yap öyle al ilerde 8 ram daha ayrı alırsın
  18. Myronnn

PC Hocası Yeni Ssitem Tarihi Belli Mi?

14 mayıs, pardon donanım arşivi 14 mayıstı, PC Hocası yeni çıkardı hemen çıkarcağını düşünmüyorum.
Top Bottom