Bugün Saat 17:00 18:00 Gibi çıkar. Öyle denilmişti.Bugün için yeni sistem geleceği paylaşılmıştı ancak şimdi geleceğiyle alakalı hicbir gönderi yok.
Bugün gelecek mi acaba bir şey paylaşıldıda gözdenmi kaçtı ?
Evet o saatlerde çıkıyor hep ancak öncesindede bir gönderi illaki paylasılıyordu. Acaba gelmeyecekmi cünkü ctesi günü cıkması beklenen sistem iptal olmustu o yüzden ikilemde kaldımBugün Saat 17:00 18:00 Gibi çıkar. Öyle denilmişti.
İnstagramda Paylaşım yapıyordu, Kur Hareketlerinden dolayı ertelenmişti bugün çıkacağı söylenmişti çıkıcaktır muhtemelen.Evet o saatlerde çıkıyor hep ancak öncesindede bir gönderi illaki paylasılıyordu. Acaba gelmeyecekmi cünkü ctesi günü cıkması beklenen sistem iptal olmustu o yüzden ikilemde kaldım
Fed kararı zaten biliniyordu bu sebepten olacağını düsünmüyorum. Sistem icin firma tarih verirken illaki bakılıyordur böyle şeylere.Aksam fed faiz karari var ondanbu zaten buna rağmen bugünkü tarihi ver
nasıl bir sistem geleceği belirtildi miBugün Saat 17:00 18:00 Gibi çıkar. Öyle denilmişti.
Hayır. Sistemin bugün çıkacağıyla alakalı bir paylaşım bile yok zaten şuannasıl bir sistem geleceği belirtildi mi
kim nereden çıkarıyor bunları. :/ bu sabah bende gördüm konu açmışlar bugün çıkacak sistem kaç para olacak diye millet daha ortada sistem yok millet 7k olacağını düşünüyorum yok 7 olmaz 4k olacak falan birşeyler sallıyorlar okudukca güldümHayır. Sistemin bugün çıkacağıyla alakalı bir paylaşım bile yok zaten şuan