Arama sonuçları: *

1. OFERKAN

Gözünüz aydın - DA-SISTEM2 Yayınlandı

Kankam eğer ben haksız olduğunu düşünsem şu an yazmazdim Bu forumda herkes özgür abartmadigi sürece değil mi? Abartmaktan kastım küfürlü hakaretli ifadelerde bulunmak veya siyasi konuşmak Forumda konu açabilirim değil mi yani ??
  2. OFERKAN

Kardeşim ben neden her yerde seni görüyorum ya git belanı bende arama senle alakam yok 1591983640 Kimin haklı olup olmadığını sana soracak halimiz yok yani Seni görünce aklıma hep bu sözler geliyor "Tn panel alınmaz" "Ben va panel aldım çok pişmanım"
  3. OFERKAN

Kendini savunacak söz kalmadığında sen !
  4. OFERKAN

Kardeşim bu forumun modu sen değilsin yani değil mi isteyen istediğiniz açabilir eğer istenmeyen bir durum olursa modlar var bu görev sana düşmemeli bence eğer istemiyorsan dediğim gibi bakmayabilirsin!
  5. OFERKAN

Yav kardeşim insanlar heyecanlı bir durumda bunun içinde konu açıyorlar eğer bakmak istemezsen bakmayabilirsin
  6. OFERKAN

Yeni sistemle ilgili

Ama abi yeni sistemi bekleyen belki binlerce kişi var bari sistemin bütçesi ile ilgili bir ipucu ver @Abdullah Hacıgül
  7. OFERKAN

ABDULLAH ABİ SENDEYİZ

Nerden bu kadar emindim ya sadece muhalefet yani dolar 10 gün sorna 50 kuruş düşse o zaman bişey yazamazsın
  8. OFERKAN

Teknoqueen PC Upgrade

Ben şimdi işlemciyi 3500x alıyım de ilerde değişmek zorunda kalmayım. 1 2 sene sonra ram eklerim diye düşünüyorum
  9. OFERKAN

Teknoqueen PC Upgrade

Peki sence 8 gb ram yetmez mi
  10. OFERKAN

Teknoqueen PC Upgrade

Maalesef yok
  11. OFERKAN

Teknoqueen PC Upgrade

ben sana pc topla demedim attığım sistemi nasıl farklılaştırabilirim dedim
  12. OFERKAN

Teknoqueen PC Upgrade

max 4700 ama bu sistemi upgrade yapsan başka sitelerden babam almıyor
  13. OFERKAN

Teknoqueen PC Upgrade

benim oynayacağım oyunlar pubg cs ve bazı hikayeli oyunlar 8 gb yetmez mi yayın youtube vs yok
  14. OFERKAN

Teknoqueen PC Upgrade

yani 4700 tl fln da olabilir
  15. OFERKAN

Teknoqueen PC Upgrade

https://www.itopya.com/teknoqueen-amd-ryzen-5-3500x-gigabyte-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu pc yi 4500 tl ye almak istiyorum sizce neyi düşürebilirim? Açıkçası ben ramı 8 gb yapmayı veya ryzen 5 1600 yapmayı düşünüyorum başka teklif varsa sunabilirsiniz...
Top Bottom