VitoScaletta
80+ Gold
el capitan copy paste el capitan 3000 mhz ram yap aynı fiyat
Kardeşim ben neden her yerde seni görüyorum ya git belanı bende arama senle alakam yokDostum bilmem farkında mısın ama adam haklı ve sen saçmalıyorsun.
Kimin haklı olup olmadığını sana soracak halimiz yok yaniDostum bilmem farkında mısın ama adam haklı ve sen saçmalıyorsun.
Haksız olduğunu kabullenmek bu kadar zor olmamalı.Kardeşim ben neden her yerde seni görüyorum ya git belanı bende arama senle alakam yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimin haklı olup olmadığını sana soracak halimiz yok yani
Seni görünce aklıma hep bu sözler geliyor
"Tn panel alınmaz"
"Ben va panel aldım çok pişmanım"
Kankam eğer ben haksız olduğunu düşünsem şu an yazmazdimHaksız olduğunu kabullenmek bu kadar zor olmamalı.
Hayırlı olsun.Cooler master 120 mm olan işlemci soğutucuyu ekleyip satın aldım. 25 hazirandan sonra windows kurulumu yapıp kullanmaya başlayacağım. O zaman güncellerim buraları.
Teşekkür ederimHayırlı olsun.
Oyun için stok soğutucu yeter, yayın için kullanacaksan değiştir diyor.videoda soğutucuyu değiştirin felan demiş gerek var mı? 6 k bütçem var normalde video montaj olayları olursa nasıl olur değişiklik yapsam mı çok kararsız kaldım?
Teknoqueen stoklar açıldı 5k 1660 süperli.nereden baksan düşük (!) zengin olanlar için hayli düşük bizde sıkıntı var eğer sistem 5kya 1660s gibi birşeyle çıksaydı yarın alacaktım şimdi ağustos başı oldu gene şaşırmadık rez alın sonraki PC 900 dolar
Oyun için stok soğutucu yeter, yayın için kullanacaksan değiştir diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teknoqueen stoklar açıldı 5k 1660 süperli.