Arama sonuçları: *

1. O

AMD İşlemci İle Oyun Bilgisayarı Önerileri

Bak kardeşim sinirlenme sebebim konu sahibini geç bilgisiz olabilir ama senin durduk yere AMD fanboylugu yapman. Yukarıda attiğim sistem diğer forumlarda bu aralarda çıkan en F/P sistem seçildi. Intel diye kotu işlemci diye bir şey yok. 1746989227 4060 ti zaten neredeyse bu fiyat 4070 imkansız
  2. O

Aynisini ben attim zaten arkadaş da istemedi. Okuma yazman da yok anlaşılan.
  3. O

Bu fiyata rx 7600 öneren biriyle tartışamam kusura bakma baya bilgisizsin.
  4. O

Kankam ikinizinde @ege1881 ile hiçbir bilginiz yok attiğim 2 sistem de bu fiyatta nvidia ve amd tarafında daha iyisi yok. Bilmiyorsanız sallamayın bari takibi bıraktım daha bildirim düşmez hadi eyvallah. 1746988719 Hiçbişey bilmiyordun
  5. O

Abov bu kafayla zor bulursun sen 13400f çoklu işlemcide hepsini yer renderda da.
  6. O

https://www.gaming.gen.tr/urun/338738/cyber-dual7800xt-intel-i5-13400f-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Bu da var işlemxi soğutucu lazim sadece
  7. O

Birde istersen (isteğine göre) işlemci soğutucu al başka yerden thermalright peerles assasin falan 36kya gelir. 1746988363 Çık az daha 2k falan valla 5060 ti r5 7500c sistem kaçmazm 1746988370 Sağol hocam.
  8. O

https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-7a-rtx5060ti/?srsltid=AfmBOor1qArhyfVMO641u-e1i0Y5x9z_o7V26NtAaehbsO9NbK6iL-mf Kasayı xpg lancer rami lexar thor yap al reis
  9. O

Rx 9070 xt bilgisayar toplama onerisi youtube videosu

Ooo tüm mesajları okudum ilan da bunun. Baya kötüsün kanka sil
  10. O

EN F/P 4070Tİ S Sistem (Tabii yersen)

O zaman yancısı gibi birşeysin dostum ne diyeyim sırf adamı savunmak için hesap açıyorsun.
  11. O

EN F/P 4070Tİ S Sistem (Tabii yersen)

4 mesajın var direkt bu konuda ya kanalın sahibisin ya da kanalın sahibisin.
  12. O

32.999TL VOK READY V1 SİSTEM TAVSİYESİ VOK SİSTEMİ GELDİ

"fiyay mükemmel" piyasadan haberin yok galiba ? İndirim yok burada.
  13. O

VATAN BİLGİSAYAR RTX 4060/4060ti AÇILIMI

Vatan bilgisayar neden iş bankasına taksit yapmıyor gerçekten çok saçma...
  14. O

VATAN DA OLAN BUGÜN KI KAMPANYA YENIDEN OLUR MU ?

İnşallah black fridayde güzel indirimler olur al-sat ve sistem yenilemesi yapacağım.
  15. O

Sistemim ne kadar eder ?

Hocam vallahi sıkıntılısınız galiba epomaker klavyenin kendi satıcısı ve aliexpresste resmi hesabı var. Gayet normal yani ? Ayrıca Amazondan aldım. Bilip bilmeden konuşmayin saygılar.
  16. O

Sistemim ne kadar eder ?

Evet hocam haklısınız pardon.
  17. O

Sistemim ne kadar eder ?

Hocam ben aldığımda türkiyede yoktu sadece aliexpress ve amazondan getirtiliyordu şu an varsa bilemem sarı sitede bile 3000 TL'ye satıyolar. Kusura bakmayın benim haberim yoktu. Üstünr lütfen adabınızı takının hiç hoş değil.Burası bir forum toxicleme uygulaması değl
  18. O

Sistemim ne kadar eder ?

Hocam yalnız son gelen 35 euro üstü vergi yasasıyla klavyenin sıfırı 4000 tl 2.eli 3000 tl falan şu an ve 1 haftalık klavye. Cahil yorumlar yapmayın lütfen. Bu kalitede klavye zor bulursunuz. 1724583675 20kya birine vericem o zaman artık yapıcak bişey yok 1724583730 Lütfen size ucuza vermedim...
Geri