Neler Yeni

EN F/P 4070Tİ S Sistem (Tabii yersen)

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
Baran Kut
Kardeşim bekle kaynagindan senin attiğin şekilde bir ekran fotografi alayim gonderecegim bakalim duzgun arguman kim sunuyor sunmuyor gorelim ve kanal sahibi ile iletisimim var gerek forumu uzerinden gerek wp uzerinden sadece bu degil baska kanallarin yoneticileri ilede iletisimim mevcut orasini sen dert etme kanal sahibi gelip yorum yapsa zaten buraya kendi adiyla gelir yapar yorumu orasini dert etme :)

yomralu45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun bektas
Buyur kardeşim yalanımız yok güncel fotoğrafı

Alıntıyı görüntüle

Napacağım yalanı dolanı bu adamla, kendi kendin batırıyor zaten :kekw: Kullandığım eklentiler de şunlar:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bir eklenti kısa süreli bakıma alındığında öbürü aktif oluyor.

Lütfen düzgün argümanlarla gelin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana ayrıca kanal sahibi nereden attı bunu :kekw: yoksa kanalın sahibi sen misin ?

Dislike'ları da turnusol kağıdı gibi paylaşmama gerek yok. Yorumlara bakabilirsin yeteri kadar eleştiri var eğer arkadaş yorum silmeye kalkışmıyorsa tabi.

Buyur online source ile de kanıtı:

This video by 'ModArt PC' has:
・820 likes
・438 dislikes
・820 views
・284comments
Şimdi adamda tekrar rica ettim atti bana direk studio panelinden kim yalan arguman uretiyor şimdi kardeşim ? Sana tavsiyem o kullandigin eklentileri bi gozden geçirmen olur :)

Ve bu arada fotograf kendi telefonumdan bile degil kendim android kullaniyorum fotografin alindigi cihaz iphone bunuda sana kanitliyabilirik egerki istersen :)

Ekler

• IMG-20250329-WA0008.jpg
    IMG-20250329-WA0008.jpg
    74.5 KB · Hit: 32

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
Baran Kut
Şimdi adamda tekrar rica ettim atti bana direk studio panelinden kim yalan arguman uretiyor şimdi kardeşim ? Sana tavsiyem o kullandigin eklentileri bi gozden geçirmen olur :)
Kardeşim istediğin eklentiyi ekle. Hepsi tutarlı sonuç veriyor.

Al başka bir online veri sitesi daha.

Bunu daha demin attım zaten.

Screenshot_5.png

Başka bir site daha. Yani eklenti yalancı değil mi hocam :kekw: güldürmeyin Allah aşkına, tüm veriler tutarlı ne hikmetse bir elinizdeki veri uyuşmuyor.

yomralu45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun bektas
Buda bir digeri
Kardeşim istediğin eklentiyi ekle. Hepsi tutarlı sonuç veriyor.

Al başka bir online veri sitesi daha.

Bunu daha demin attım zaten.

Alıntıyı görüntüle

Başka bir site daha. Yani eklenti yalancı değil mi hocam :kekw: güldürmeyin Allah aşkına, tüm veriler tutarlı ne hikmetse bir elinizdeki veri uyuşmuyor.
Kardeşim ben sana direk studio panelinden fotograf gosteriyorum ama sen onu inkar edip eklentilerine guveniyorsun o eklentiler youtube dan daha iyi biliyor herhalde neyin ne oldugunu :D guldurme Allah aşkına buda bir digeri

Ekler

• IMG-20250329-WA0012.jpg
    IMG-20250329-WA0012.jpg
    167.5 KB · Hit: 16

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
Baran Kut
Buda bir digeri

Kardeşim ben sana direk studio panelinden fotograf gosteriyorum ama sen onu inkar edip eklentilerine guveniyorsun o eklentiler youtube dan daha iyi biliyor herhalde neyin ne oldugunu :D guldurme Allah aşkına buda bir digeri
Başka videolar üzerinde de tutarlı hocam denemesi bedava.

Ben paylaşmamda edit falan yapmadım, uğraşmaya tenezzül etmem öyle şeylerle. Veri neyse odur. Siz beni bununla suçladınız ve yalan olduğu ortaya çıktı. Çok da umrumda değil ne kadar like/dislike aldığı.

Yorumlar her şeydir. Arkadaş onları silmiyorsa yorumlarına göz atmasını tavsiye ediyorum. Burada tarafını tutmanızla bir şey kazanmıyorsunuz. Ben de burada kötülememle bir şey kazanmıyorum. O yüzden herkes yoluna baksın.

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Ali
Buda bir digeri

4 mesajın var direkt bu konuda ya kanalın sahibisin ya da kanalın sahibisin.

yomralu45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun bektas
Başka videolar üzerinde de tutarlı hocam denemesi bedava.

Ben paylaşmamda edit falan yapmadım, uğraşmaya tenezzül etmem öyle şeylerle. Veri neyse odur. Siz beni bununla suçladınız ve yalan olduğu ortaya çıktı. Çok da umrumda değil ne kadar like/dislike aldığı.

Yorumlar her şeydir. Arkadaş onları silmiyorsa yorumlarına göz atmasını tavsiye ediyorum. Burada tarafını tutmanızla bir şey kazanmıyorsunuz. Ben de burada kötülememle bir şey kazanmıyorum. O yüzden herkes yoluna baksın.
Ben sana edit yaptin demiyorum ama kullandigin siteler veyahut eklentiler youtube studiodan daha iyi bilemiyecegine gore o eklentilerde yada sitelerde bir sorun var demek degilmi bak ben sana direk kanal yoneticisinden alip gonderiyorum fotograflari adam okadar işinin arasinda telefonunda youtube paneline girip atiyor bu fotograflari ama sen hala direk youtube panelinden gelenlere degilde eklentilere sitelere inaniyorsun anladim hocam bur site ile diger sitenin verisi tutmasi o verinin dogrulugunu gostermiyor bilgin olsun o siteler direk kaynagindan yani youtube studio dan daha iyi bilmiyorlar bilgin olsun haydi selametle.

4 mesajın var direkt bu konuda ya kanalın sahibisin ya da kanalın sahibisin.
Aynen kanka kanal sahibiyim

Ekler

• Screenshot_2025-03-29-16-12-37-798_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-03-29-16-12-37-798_com.whatsapp.jpg
    790 KB · Hit: 23

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Ali
Ben sana edit yaptin demiyorum ama kullandigin siteler veyahut eklentiler youtube studiodan daha iyi bilemiyecegine gore o eklentilerde yada sitelerde bir sorun var demek degilmi bak ben sana direk kanal yoneticisinden alip gonderiyorum fotograflari adam okadar işinin arasinda telefonunda youtube paneline girip atiyor bu fotograflari ama sen hala direk youtube panelinden gelenlere degilde eklentilere sitelere inaniyorsun anladim hocam bur site ile diger sitenin verisi tutmasi o verinin dogrulugunu gostermiyor bilgin olsun o siteler direk kaynagindan yani youtube studio dan daha iyi bilmiyorlar bilgin olsun haydi selametle.

Aynen kanka kanal sahibiyim
O zaman yancısı gibi birşeysin dostum ne diyeyim sırf adamı savunmak için hesap açıyorsun.

yomralu45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun bektas
O zaman yancısı gibi birşeysin dostum ne diyeyim sırf adamı savunmak için hesap açıyorsun.
Kardesim yancisi vs degilim gerektiginde kendisinide eleştiriyorum ama orantili sekilde gerek başka kisileride eleştiriyorum yine orantili şekilde arkadaşın disslike fotografini gorunce dogrulamak için kanal sahibine attim ve oda oyle olmadigini belirtip dogrulari tarafima iletti forum kullanan biri degilim ve sistem ilgimi çekti ve burda elestiri konusunu gorunce goz gezdireyim dedim ve o fotografi gordum sordum ve dogru olmadigini ogrendim ve hesap olusturup yanlisi duzeltmek istedim. Niye sizin yanlisinizi soyleyince hemen birinin yancisi oluyor insanlar ?

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Ali
Kardesim yancisi vs degilim gerektiginde kendisinide eleştiriyorum ama orantili sekilde gerek başka kisileride eleştiriyorum yine orantili şekilde arkadaşın disslike fotografini gorunce dogrulamak için kanal sahibine attim ve oda oyle olmadigini belirtip dogrulari tarafima iletti forum kullanan biri degilim ve sistem ilgimi çekti ve burda elestiri konusunu gorunce goz gezdireyim dedim ve o fotografi gordum sordum ve dogru olmadigini ogrendim ve hesap olusturup yanlisi duzeltmek istedim. Niye sizin yanlisinizi soyleyince hemen birinin yancisi oluyor insanlar ?
Ok

yomralu45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun bektas
Ama dogruya dogru şu konularda haklisiniz 2 3 bin fazlasina hatta nerdeyse ayni fiyata 7600x li 7600 lu 5070ti li sistemler var onlar çok daha mantikli onlara yonelmek çok daha mantikli geldi şimdi bana.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
Baran Kut
Ben sana edit yaptin demiyorum
Siteye ilk girdiğin an ilk attığın yorum. Burada bile tutarsızlık yapıyorsun,yapma.
O fotografi montajlarken nasip utanmadin hayret ediyorum

Youtube Studio'dan daha iyi bilmiyor zaten, verisi genelde çok yakın veriler oluyor, siteler üzerinden bakıldığında da onlar da veriyi buradan alıyor. Bu zamana dek ciddi anlamda bir sorun yaratıyor olsaydı içerik üreticilerine, Google'a basılırdı şikayet kalkardı Google Web Mağazası'ndan.

Zaten başka bir olasılık da yok dislike verilerini görebilmek için. Keşke Youtube verse de verileri herkes eleştirisini öyle yapsa.

Dediğim gibi yorumlar her şeydir. Yorumlar ile genel dislike verilerini eşleşmiş buluyorum. Videoyu yorumlardaki %90'lık kitle falan beğenmedi. Gayet de ağır ve haklı eleştiriler var. Bunlara göz atsın. Yorumlarda millete dayılanmasın. Fotoğraflarını buraya da attım. Böyle bir kanalın sahibi yorumlarda atıp tutuyorsa, lafının arkasında duracak elle tutulur bir verisi yoksa böyle paylaşımlarda bulunmasın.

Bu kadar basitti konu. Eleştiri kaldırabilen bir arkadaş değil kendisi, bize f/p kısmı yok diyip eleştirdiğimizde siz al-satçısınız, ucuz malla karşılaştırmayın falan diyorsa o kendi yüzsüzlüğüdür.

Marifetmiş gibi cevap yazdım bir de bunun gibi insanlar için. Kendimden utanıyorum şu an :kekw:

Videoları tutarlı insanları takip edin, verilerine ihtiyacımız yok.

Aydi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Aydın İgal Gezer
O fotografi montajlarken nasip utanmadin hayret ediyorum ayip denen bir şey var eleştirin bari yalan dolanla eleştirmeyin ayip denen bir şey var senin kaynagin neresi benim kaynagım direk kanalın sahibinden ? Ve bunu kanıtlarım sen kanıtlasana ? Ayıp denen bir şey var.
Kanal sahibi misin? Kanalın dashboardundan nasıl SS atabildin?

Top Bottom