Neler Yeni

EN F/P 4070Tİ S Sistem (Tabii yersen)

godlikes

80+
Bi de şunu fark ettim bu eleman video atar atmaz like sayısı izlenmeden fazla oluyor. Bot falan basıyor kendi itopyasını yaratıyor :D

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
PichHasso
firma adama yolluyor incele diye adam inceliyor aslında işini yapıyor bunu idrak edemeyenlerde var
klasik satış taktikleri tabi ki de övecek neden kötülesin sizde onun yerinde olsanız sizde öveceksiniz
herkes parasına bakıyor bu devirde yapacak bişey yok

bu arada gayet samimi sıfır egosu olan biri tanımadığınız için yorum yapmayın:giggle:
ticaretin içinde olmadığın için konuşmamanı tavsiye ederim yoksa buralarda pek iyi şeyler duymazsın :D

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,641
İsim
Kadir
Ha bir detayda aklıma geldi eskiden al sat için alsak piyasadan daha ucuza satsak bile kar ederdik. 20K lık sistemi 16K yaparlardı 18K ya satardık. Simdi 20K lık sistemi 18K yapıyorlar öpün başınıza koyun diyorlar. Cidden 3 5 fazla verip parça satışına dönmek lazım. Onu Abdullah reis paylaşıyordu onu da bıraktı. (HB den bir sürü ürün aldırttı)
Abdullah en güzel tepkiyi ikinci el sistem tavsiyeleri ile veriyor firmalara sağlam boykot şart (siyasete girmeden kapsayıcı) ancak forum kuralları buna izin veriyor mu bilmiyorum

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,671
İsim
Diyarhan
Mümkünse sistemi kimseye aldırmayın.

godlikes

80+
Bi de dandirik Corsair klavyeyi 3000 TL den veriyorlarmış sistemi alıyorsan. Puhahaha .d

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,607
İsim
Baran Kut
Alıntıyı görüntüle

Windforce öven gördüm gözlerim yaşlı :kekw:
Abi şu sekans mükemmel ya ve 4k veya 2k max testi yok kartı zorlamamış bile. Üstüne alttaki fanların doğru düzgün hava vurabileceği yer yok iken 5-6 derece farkettiriyor gibisinden bir şey de söyledi.

İyi ki çocukken falan takip etmiyormuşum valla dolandırılırdım herhalde. Alan olmaz umarım bu fiyata.

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Selami kaplan
13700F 65W değil miydi, oc destegi de hem işlemcide hem de anakartta yok.Kule tipi soğutucu bile yeterliydi olabilirmiş

Neyse, daha fazla günaha girmeyim

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,607
İsim
Baran Kut
Screenshot_3.png

Sinirden marka isimlerini falan da yazamamış kıyamam :kekw:

TahinPekmez

80+ Gold
Peki birde fiyat dan bahsedelim derken fiyatın ekran da sadece 1sn ye durması. :D
Dur eleştireyim; Parçalar kaliteli ram cl30 6000mhz detayı falan iyi lakin akakçeye göre toplayıp ahanda 18k indirim demek saçma. millet 2 hafta önce daha ucuza alırken piyasa şişirmeye çalışılması gün gibi ortada. Hangi birini anlatayım 9000 - 5000 serisi çıkmış 4000 serisine 70k vermek . Türk evladını düşünmek yok bu memlekette herkes yine olduğu gibi kendi cebini dolduruyor.

Ekran Alıntısı.PNG

yomralu45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun bektas
Videoyu biraz dinleyeyim dedim, ulan fiyatı beğenmeyenleri de al-satçı/stokçu ilan etmiş.

Bu nasıl bir aşağılamadır la :kekw: taktik yapıyormuşuz biz kötüleyip fiyat düşürüp kapıyormuşuz.

Ayıptır la bizi görmüyorsun hadi geçtim, kendi kitleni de mi görmüyorsun arkadaşım ?

Alıntıyı görüntüle
O fotografi montajlarken nasip utanmadin hayret ediyorum ayip denen bir şey var eleştirin bari yalan dolanla eleştirmeyin ayip denen bir şey var senin kaynagin neresi benim kaynagım direk kanalın sahibinden ? Ve bunu kanıtlarım sen kanıtlasana ? Ayıp denen bir şey var.

Ekler

• IMG_20250329_154107_472.png
    IMG_20250329_154107_472.png
    5.4 KB · Hit: 19

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,607
İsim
Baran Kut
O fotografi montajlarken nasip utanmadin hayret ediyorum ayip denen bir şey var eleştirin bari yalan dolanla eleştirmeyin ayip denen bir şey var senin kaynagin neresi benim kaynagım direk kanalın sahibinden ? Ve bunu kanıtlarım sen kanıtlasana ? Ayıp denen bir şey var.
Buyur kardeşim yalanımız yok güncel fotoğrafı

Screenshot_4.png

Napacağım yalanı dolanı bu adamla, kendi kendin batırıyor zaten :kekw: Kullandığım eklentiler de şunlar:

Screenshot_3.png

Screenshot_2.png

Bir eklenti kısa süreli bakıma alındığında öbürü aktif oluyor.

Lütfen düzgün argümanlarla gelin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana ayrıca kanal sahibi nereden attı bunu :kekw: yoksa kanalın sahibi sen misin ?

Dislike'ları da turnusol kağıdı gibi paylaşmama gerek yok. Yorumlara bakabilirsin yeteri kadar eleştiri var eğer arkadaş yorum silmeye kalkışmıyorsa tabi.

Buyur online source ile de kanıtı:

This video by 'ModArt PC' has:
・820 likes
・438 dislikes
・820 views
・284comments

Son düzenleme:

yomralu45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun bektas
Buyur kardeşim yalanımız yok güncel fotoğrafı

Alıntıyı görüntüle

Napacağım yalanı dolanı bu adamla, kendi kendin batırıyor zaten :kekw: Kullandığım eklentiler de şunlar:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bir eklenti kısa süreli bakıma alındığında öbürü aktif oluyor.

Lütfen düzgün argümanlarla gelin.

Sana ayrıca kanal sahibi nereden attı bunu :kekw: yoksa kanalın sahibi sen misin ?

Dislike'ları da turnusol kağıdı gibi paylaşmama gerek yok. Yorumlara bakabilirsin yeteri kadar eleştiri var eğer arkadaş yorum silmeye kalkışmıyorsa tabi.
Kardeşim bekle kaynagindan senin attiğin şekilde bir ekran fotografi alayim gonderecegim bakalim duzgun arguman kim sunuyor sunmuyor gorelim ve kanal sahibi ile iletisimim var gerek forumu uzerinden gerek wp uzerinden sadece bu degil baska kanallarin yoneticileri ilede iletisimim mevcut orasini sen dert etme kanal sahibi gelip yorum yapsa zaten buraya kendi adiyla gelir yapar yorumu orasini dert etme :)

Top Bottom