ticaretin içinde olmadığın için konuşmamanı tavsiye ederim yoksa buralarda pek iyi şeyler duymazsınfirma adama yolluyor incele diye adam inceliyor aslında işini yapıyor bunu idrak edemeyenlerde var
klasik satış taktikleri tabi ki de övecek neden kötülesin sizde onun yerinde olsanız sizde öveceksiniz
herkes parasına bakıyor bu devirde yapacak bişey yok
bu arada gayet samimi sıfır egosu olan biri tanımadığınız için yorum yapmayın![]()
Abdullah en güzel tepkiyi ikinci el sistem tavsiyeleri ile veriyor firmalara sağlam boykot şart (siyasete girmeden kapsayıcı) ancak forum kuralları buna izin veriyor mu bilmiyorumHa bir detayda aklıma geldi eskiden al sat için alsak piyasadan daha ucuza satsak bile kar ederdik. 20K lık sistemi 16K yaparlardı 18K ya satardık. Simdi 20K lık sistemi 18K yapıyorlar öpün başınıza koyun diyorlar. Cidden 3 5 fazla verip parça satışına dönmek lazım. Onu Abdullah reis paylaşıyordu onu da bıraktı. (HB den bir sürü ürün aldırttı)
Abi şu sekans mükemmel ya ve 4k veya 2k max testi yok kartı zorlamamış bile. Üstüne alttaki fanların doğru düzgün hava vurabileceği yer yok iken 5-6 derece farkettiriyor gibisinden bir şey de söyledi.
Normal kartı?!?! Dayı sen yapma bari. Çok kötü kart.Bune lan utunmamışmı bunu yazarken hadi rog strix falan koysa neyse dicem de gigabyte ın normal kartını koymuş
O fotografi montajlarken nasip utanmadin hayret ediyorum ayip denen bir şey var eleştirin bari yalan dolanla eleştirmeyin ayip denen bir şey var senin kaynagin neresi benim kaynagım direk kanalın sahibinden ? Ve bunu kanıtlarım sen kanıtlasana ? Ayıp denen bir şey var.Videoyu biraz dinleyeyim dedim, ulan fiyatı beğenmeyenleri de al-satçı/stokçu ilan etmiş.
Bu nasıl bir aşağılamadır lataktik yapıyormuşuz biz kötüleyip fiyat düşürüp kapıyormuşuz.
Ayıptır la bizi görmüyorsun hadi geçtim, kendi kitleni de mi görmüyorsun arkadaşım ?
Alıntıyı görüntüle
Buyur kardeşim yalanımız yok güncel fotoğrafıO fotografi montajlarken nasip utanmadin hayret ediyorum ayip denen bir şey var eleştirin bari yalan dolanla eleştirmeyin ayip denen bir şey var senin kaynagin neresi benim kaynagım direk kanalın sahibinden ? Ve bunu kanıtlarım sen kanıtlasana ? Ayıp denen bir şey var.
Sana ayrıca kanal sahibi nereden attı bunuO fotografi montajlarken nasip utanmadin hayret ediyorum ayip denen bir şey var eleştirin bari yalan dolanla eleştirmeyin ayip denen bir şey var senin kaynagin neresi benim kaynagım direk kanalın sahibinden ? Ve bunu kanıtlarım sen kanıtlasana ? Ayıp denen bir şey var.
Kardeşim bekle kaynagindan senin attiğin şekilde bir ekran fotografi alayim gonderecegim bakalim duzgun arguman kim sunuyor sunmuyor gorelim ve kanal sahibi ile iletisimim var gerek forumu uzerinden gerek wp uzerinden sadece bu degil baska kanallarin yoneticileri ilede iletisimim mevcut orasini sen dert etme kanal sahibi gelip yorum yapsa zaten buraya kendi adiyla gelir yapar yorumu orasini dert etmeBuyur kardeşim yalanımız yok güncel fotoğrafı
Alıntıyı görüntüle
Napacağım yalanı dolanı bu adamla, kendi kendin batırıyor zatenKullandığım eklentiler de şunlar:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bir eklenti kısa süreli bakıma alındığında öbürü aktif oluyor.
Lütfen düzgün argümanlarla gelin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana ayrıca kanal sahibi nereden attı bunuyoksa kanalın sahibi sen misin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dislike'ları da turnusol kağıdı gibi paylaşmama gerek yok. Yorumlara bakabilirsin yeteri kadar eleştiri var eğer arkadaş yorum silmeye kalkışmıyorsa tabi.