sıfırı 35 bindi hocam adamlar fırsatçılık yapıp 5000 serisi yok diye fiyatı yükselttiler ikinci elde 35 36kya var yani yine ikinci el olsa da35'e bulursan alayım 2 tane.
sıfırı 35 bindi hocam adamlar fırsatçılık yapıp 5000 serisi yok diye fiyatı yükselttiler ikinci elde 35 36kya var yani yine ikinci el olsa da35'e bulursan alayım 2 tane.
Adam sıfır satıyorsa o fiyattan demesi normal o bantta geziyor çünkü.sıfırı 35 bindi hocam adamlar fırsatçılık yapıp 5000 serisi yok diye fiyatı yükselttiler ikinci elde 35 36kya var yani yine ikinci el olsa da
ben 35k ya 9070XT modeli mi var atsana link bana bi35 e sıfır 9070XT varken kim ne yapsın 4070ti super ekran kartını
xt nitro+ modeli at bana pulse filan atma35 e sıfır 9070XT varken kim ne yapsın 4070ti super ekran kartını
ama 4070ti yerine 9070xt bakılmalı şu anPiyasa bence bayramdan sonra daha kötü olacak
Öyle değil benceadam alın diye toplamıyor sadece öneri yapıyor sanırım
xt nitro model diye bir şey mi yazdım? Ek olarak iki hafta öncesine kadar vardı rahat rahat alınıyordu Pure olanı bir arkadaş 33 e mi ne aldı forumda meselaben 35k ya 9070XT modeli mi var atsana link bana bi
Mesaj otomatik birleştirildi:
xt nitro+ modeli at bana pulse filan atma
konudan bagimsiz 14600k kotu mu?Bu adam 14600K bol bol övdüğü zaman, engeli yemişti benden.
YouTube aleminin 2. Mesut Çevik olur kendisi
hocam en yakın zamanda okuma yazma öğrenin engelliyorum hadi allaha emanet ban yemek istemiyorum bu forumdanAdam sıfır satıyorsa o fiyattan demesi normal o bantta geziyor çünkü.
9070xt yok sattı vs sonra adamlar fiyat yükselttiler alan bir kaç kişinin sıkıntı yaşadığını gördüm aşırı güç çekiyor vs diye.35 e sıfır 9070XT varken kim ne yapsın 4070ti super ekran kartını