Arama sonuçları: *

1. PurpleWebb

Donanım Arşivi-MD5? Hakkında

Monitör+Kasa şeklinde uygun fiyatlı sistem çıkması bu ekonomide artık çok zor bence.
  2. PurpleWebb

PC HOCASI VS DONANIM ARSIVI Kim alir?HOCAM

-Ben Recep. -Ben Ali. -Bugün sizlerle UEFI Windows toplayacağız. Değil mi Ali? -Evet Recep bu gün gerçekten de UEFI bir windows toplayacağız. -Bu anakartımız yanında aparatlarıyla geliyor, değil mi Recep? -Evet Ali bu anakartımız sahiden de yanında aparatlarıyla geliyor. Dilersen şimdi...
  3. PurpleWebb

Youtuberler hazir sistem paylasir mi

Yilbasi oncesi birkac tane paylasilir diye dusunuyorum.
  4. PurpleWebb

Da-G9 kasa çalışıyor monıtore ekran gelmiyor YARDIM

PC babanizdan korkmus ondan acilmis sjsjsjsj :D
  5. PurpleWebb

❓Donanım Arşivi Yeni Sistem❓

GTA VI nın logosu bu, ona gönderme hocam :)
  6. PurpleWebb

DA-G9 Coil Whine Sorunu Da-G9 Alanlar bir bakabilir mi içeri

Eeee ben gecen kasim indirimlerinde sadece 7700XT kart aldim yuk altinda hafif cw yapiyor ha sukur ki rahatsiz etmiyor ama sadece hazir sistem ile ilgili bir husus degil bu birazda sans isi.
  7. PurpleWebb

Yani coil whine sesi aşırı yüksek olan ürünlerde ilgileniyorlar diye biliyorum ama yanlış ta biliyor olabilirim.
  8. PurpleWebb

DA-G9 SİSTEMİN İÇİNDEN EKRAN KARTI VİDASI ÇIKMADI ?

Hic vidaya ihtiyacim olmadi ama olursa mutlaka bu taktigi denicem kdkdkdkd
  9. PurpleWebb

DA-G9 SİSTEMİN İÇİNDEN EKRAN KARTI VİDASI ÇIKMADI ?

Ayy buna cok guldum nedense sjsjsjsjsj
  10. PurpleWebb

Hatta 2 sene önce Asus TUF RTX 3060Ti almıştım ondada vardı ufak coil whine, ama sonra zamanla kendiliğinden gitmişti yük altında bile cızırtı yapmıyordu artık. Tabi her üründe böyle olur demiyorum ama, başıma geldiği için söylemek istedim sadece. :)
  11. PurpleWebb

Benim 7700XT de de ufak coil whine var, ama şükür ki rahatsız etmiyor ve sadece yük altında hafif bir cızırtı yapıyor. Oyun oynarken vs duymuyorum bile. Ses sizi rahatsız etmiyorsa göz ardı edilebilir. Özellikle yeni çıkan ekran kartlarının çoğunda coil whine var malesef. Ülkemizde para kolay...
  12. PurpleWebb

🧿Gencer Gaming Afiyet Olsun☕️

Bu büyüklük halis mi? 😅
  13. PurpleWebb

DA-V6 2.El Satıcıların Fırsatçılığı

Aklı olan insan, Abdullah'ın videosunu görmüşse bu fiyatlara almaz zaten. Bunun dışında isteyen istediğini yapabilir ve buna kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Hele küfür etmeye hiç hakkı yok. Dert etmeyin, daha ne sistemler çıkar. İlla birini yakalarsınız.
Top Bottom