Neler Yeni

DA-V6 2.El Satıcıların Fırsatçılığı

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar size şunu söylemek istiyorum burada 2,3 arkadaşa al sat yaptığı için kızabilirsiniz fakat bana inanın şu forumda o arkadaşların 1000 katı daha fazla al sat ile uğraşan insan kaynıyor.Bakmayın burada yorum falan yapmadıklarına.Bana veya bir kaç arkadaşa laf yapıyorsunuz ama büyük al satçılar zerre umursamıyor

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
arkadaşlar niye dert ediyorsunuz. bunların içinde sadece bir kaçı satabilecek onlarda 500 maks kâr yapacak. yüksek koyulan fiyatları zaten dert etmeyin. çünkü ikinci elde 3060lı sistemler o fiyatlarla rekabet ediyor. 8800'e aldım 12bin'e kaptırırım diyenler çok hayal kurmasınlar. kimse 3060lı sistmin olduğu ikinci el piyasasında 2060'a bayılmaz o kadar. hepsi büyük al sat hayallerle aldılar ama çoğunluğu kucaklarında patlayacak. o yüzden serbest piyasanın olduğu yerde çok dert etmeyin kendinize.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Aklı olan insan, Abdullah'ın videosunu görmüşse bu fiyatlara almaz zaten. Bunun dışında isteyen istediğini yapabilir ve buna kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Hele küfür etmeye hiç hakkı yok.
Dert etmeyin, daha ne sistemler çıkar. İlla birini yakalarsınız.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
arkadaşlar niye dert ediyorsunuz. bunların içinde sadece bir kaçı satabilecek onlarda 500 maks kâr yapacak. yüksek koyulan fiyatları zaten dert etmeyin. çünkü ikinci elde 3060lı sistemler o fiyatlarla rekabet ediyor. 8800'e aldım 12bin'e kaptırırım diyenler çok hayal kurmasınlar. kimse 3060lı sistmin olduğu ikinci el piyasasında 2060'a bayılmaz o kadar. hepsi büyük al sat hayallerle aldılar ama çoğunluğu kucaklarında patlayacak. o yüzden serbest piyasanın olduğu yerde çok dert etmeyin kendinize.
3060 dediğin sistemler sıfır mı satılıyor ? Öyleyse alalım direk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
vatan 2060 lı 9 k lık sistemi kargo geldikten iki saat sonra 10500 e satmıstım bunuda o fiyattan aşağı vermeyi düşünmüyorum. 500 lira karla seninde sistemini alabilirim istersen :D

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
vatan 2060 lı 9 k lık sistemi kargo geldikten iki saat sonra 10500 e satmıstım bunuda o fiyattan aşağı vermeyi düşünmüyorum. 500 lira karla seninde sistemini alabilirim istersen :D
valla elini o zaman cabuk tutsan iyi olur çünkü 3060lı sistemler vardı 1-2 haftayada kaynamaya başlar. he ikinci eli bilmeyene itelemek kolaydır fakat işi bilen adam zaten almaz.
o yüzden burdan tekrar edeyim ikinci elde al satçılara fırsat vermeyin daha çoooook kampanyalı hazır sistem göreceğiz bırakın bunların ellerinde patlasın sistemler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3060 dediğin sistemler sıfır mı satılıyor ? Öyleyse alalım direk.
merak etme daha ne sistemler çıkacak. ikinci el piyasası daha çok kaynayacak. al satçılara fırsat vermediğiniz müddetçe bir çok hazır sistem göreceğiz.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
valla elini o zaman cabuk tutsan iyi olur çünkü 3060lı sistemler vardı 1-2 haftayada kaynamaya başlar. he ikinci eli bilmeyene itelemek kolaydır fakat işi bilen adam zaten almaz.
o yüzden burdan tekrar edeyim ikinci elde al satçılara fırsat vermeyin daha çoooook kampanyalı hazır sistem göreceğiz bırakın bunların ellerinde patlasın sistemler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

merak etme daha ne sistemler çıkacak. ikinci el piyasası daha çok kaynayacak. al satçılara fırsat vermediğiniz müddetçe bir çok hazır sistem göreceğiz.
Ee ? 3060 sistemler sıfır mı cevap vermemişsin.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Ee ? 3060 sistemler sıfır mı cevap vermemişsin.
kanka ordan bakınca sıfır veya ikinci elci satıcı olarak mı görünüyorum? neyin peşindesin neyin derdindesin biz ne anlatıyoruz sen ne anlıyorsun. enteresansın.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
kanka ordan bakınca sıfır veya ikinci elci satıcı olarak mı görünüyorum? neyin peşindesin neyin derdindesin biz ne anlatıyoruz sen ne anlıyorsun. enteresansın.
Güzel dostum 12ye satanlar satamaz o fiyata 3060 sistem satıyorlar demişsin bende diyorum o 3060 sistemleri sıfır olarak mı satıyorlar.Bir garipsin.

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Rakipsiz sistem insanlar alsın diye çıkmıyor adam bunu gençler, durumu olmayanlar, yazılımcilar, üniversiteye hazırlananlar ve INSANLAR OYUN OYNASIN diye çıkartıyor biraz düşünürseniz zaten anlarsınız ne demek istediğimi. Ağzınızdan çıkan tek şey satmasaydi. Çocukmusunuz arkadaş, yok Abdullah abi cikarmasaymis yok itopya satmasaymis yazık.
Ticaret isiyle ayni sey resmen bu sen indirimdeyken bir seyi alırsın sonraki gun daha pahaliya satarsin

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Ticaret isiyle ayni sey resmen bu sen indirimdeyken bir seyi alırsın sonraki gun daha pahaliya satarsin
Dostum olur mu öyle şey !!! Toptancıdan ip alıp dükkanında parakende şekilde kar koyup satan züccaciyelerin hepsi fırsatçı vatan haini !!! Alamadığı için ağlama konusu açan küçük yaşlı arkadaşlar işte, zamanla bazı dinamikleri anlarlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,382
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren