Neler Yeni

DA-V6 2.El Satıcıların Fırsatçılığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Alper Kubilay
Kimin ne yaptigi umrumda değil de bu olayı serbest piyasa diyen arkadaş bu bildigin karaborsacilik. Zamanında mecliste, bunu yapan insanlar için ceza olarak idam edilmesi tartisiliyordu

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

JSezar

80+ Silver
alsak bizde satacağız:)

poyrazsan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
POYRAZ AFŞAR
Normalde 2 haftada vs iptal ediyorlar diye biliyorum 9 ay sacma firma onla mi ugrasacak birde
Hayır mağazadan almış sistemi dün çalışanla muhabbet geçti benim de öyle durum vardı dedim olur mu olur dedi sonra da satmaya karar verdim fazla kar koymadan çünkü usta birliğine gidicem bana teslim tarihi geç verdikleri için böyle oldu

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Normalde 2 haftada vs iptal ediyorlar diye biliyorum 9 ay sacma firma onla mi ugrasacak birde
Mesaj otomatik birleştirildi:

9 ay kimse zorunda degil
Parası verilmiş. Adamın adresi bilinse kargolanır

Cihangir

80+ Gold

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Kimin ne yaptigi umrumda değil de bu olayı serbest piyasa diyen arkadaş bu bildigin karaborsacilik. Zamanında mecliste, bunu yapan insanlar için ceza olarak idam edilmesi tartisiliyordu
Yok piyasada bilgisayar olmasa faiş fiyatlardan satılsa geçen sene 3090 ile 6900xt nin 40-50 liradan satılmasi gibi
Bu karaborsa olurdu
Ama piyasada gani gani bilgisayar var alıp almamak senin alternatif in

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Parası verilmiş. Adamın adresi bilinse kargolanır
aslında adres biliniyor hocam, şöyle ki hazır sistemi satarken mağaza sipariş ekranında üyelik oluşturur gibi tüm bilgilerini kaydediyor ve mağaza stoğundan satın aldığın ürünü verilen teslim tarihinde senin gelip alman gerekiyor. ancak o tarihte alamam bir ay sonra hatta 9 ay sonra alabilirim yurtdışına çıkacağım dönünce alırım dersen sorun değil biz buradayız, ürün barkodu size tanımlandığı için sizden başkasına satılmaz, gelip alabilirsiniz şeklinde bilgilendirme yapıyorlar.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Sanane diyenler biliyormu bilmiyorum ama Abdullah abi bunu millet alıp 2 3k fazlaya satsın diye o kadar uğraştıp rakipsiz sistem çıkarmıyor haberiniz olsun

Top Bottom